Phil Foden, Erling Haaland en Kevin De Bruyne waren belangrijk voor City - Jack Grealish, die de openingsgoal maakte, moest een zware tackle ondergaan.
Volledig scherm
Phil Foden, Erling Haaland en Kevin De Bruyne waren belangrijk voor City - Jack Grealish, die de openingsgoal maakte, moest een zware tackle ondergaan. © AP/Action Images via Reuters
Wolverhampton Wanderers WOL
0
EINDE
3
Manchester City MCI
 • Jack Grealish Goal 1'
 • Erling Haaland Goal 16'
 • Phil Foden Goal 69'

Twee assists van De Bruyne, een goal van Haaland en een smerige karatetrap: Man City pakt Wolves simpel in (0-3)

Buitenlands voetbalDe eerste van het seizoen van zijn duurste aanwinst aller tijden. De veertiende in tien wedstrijden voor zijn meest efficiënte aankoop tot nu toe. Wolverhampton was de match van Jack Grealish, doelpuntenmaker en slachtoffer van een smerige karatetrap, en die van de monsterlijke Erling Haaland. Tussen die twee speelde ook Kevin De Bruyne zijn rol met twee assists. Smooth operator bij de Engelse kampioen.

5 reacties

 • Piet Janssen

  4 maanden geleden
  Beste Werner, het probleem bij KdB is dat hij op de cruciale momenten (CL halve en finale) nou net niet belangrijk is en dus ook nog niet de Gouden Bal gewonnen heeft..
 • Nathalie Laporte

  4 maanden geleden
  Wanneer gaat de UEFA deze ploeg eens een halt toeroepen, de financial fairplay jaar op jaar schenden
 • Bernd Vaes

  4 maanden geleden
  De Bruyne is toch weer de actiefste van allen: twee assists en twee voorzetten!
 • Danny Debbaut

  4 maanden geleden
  In eigen P.L. is er geen houden aan de City-machine; in zekere zin logisch. Met dergelijke kwaliteitsvolle kern rest er maar één optie : een zoveelste titel. Maar wanneer gaat het sterren-ensemble van Pep eindelijk eens die "grote oren" met den beker pakken. Of wordt het op dat vlak óók de net niet generatie .. ?
 • Werner Humblé

  4 maanden geleden
  De Bruyne altijd belangrijk nooit anders geweten
 1. ‘Coucke buiten. Wouter buiten. Stap 1: Cultuuromslag? Uw ontslag!’: harde kern Anderlecht blijft protesteren
  45

  ‘Coucke buiten. Wouter buiten. Stap 1: Cultuurom­slag? Uw ontslag!’: harde kern Anderlecht blijft proteste­ren

  ‘Coucke buiten’. ‘Wouter buiten’. ‘Stap 1: cultuuromslag? Uw ontslag’. ‘Coucke: neem je verantwoordelijkheden’. De spandoeken in de hoek van het stadion in het Lotto Park spraken boekdelen, even voor de aftrap van de partij tegen Antwerp. Laat het duidelijk zijn dat de harde kern van Anderlecht na de vele wissels binnen alle paars-witte geledingen nog niet tevreden is over de gang van zaken bij hun club. Naast zwarte rook werd er ook een bommetje afgestoken.
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).