Twitter
Volledig scherm
© Twitter

TT: Transfer Morioka naar Anderlecht is rond - Lukebakio tekent voor 4,5 jaar bij Watford - Standard haalt Vanheusden terug en trekt ook Griekse verdediger aan

Transfer TalkHet voetbalseizoen 2017-2018 is halfweg en dat betekent dat de clubs zich weer kunnen roeren op de transfermarkt. In onze dagelijkse rubriek TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Breken de Engelsen alweer een transferrecord, wie gaat er voor de miljoenen naar China en waar gaan de Belgische toppers heen? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

43 reacties

 • eric debanne

  5 jaar geleden
  Gewoon schandalig al die transfers dankzij het geld van de grote clubs ! De kleintjes mogen weer in de kou blijven en met hun verzwakte ploeg verder spelen Hoe noemt men dit : gewoon kompetitie vervalsing ten top ! Voetbal is geen sport meer gewoon business geld en niets anders !
 • frankie bressinck

  5 jaar geleden
  Ja jongens, als je van Hanni 8 miljoen kunt krijgen en je hebt er maar 1,5 aan gegeven moet je direct handelen. Dat hadden bij Teo ook moeten doen, nu zitten ze daar met een ontevreden en onverkoopbare (tenzij met verlies) speler waar je niets meer aan hebt!
 • jintha peeters

  5 jaar geleden
  de g5 is puur compentievervalsing er moest maar eens een klein ploegje zoals beveren europees spelen wintertransfers moeten verboden worden
 • Roos Desreveaux

  5 jaar geleden
  je hebt gelijk roos, een misverstandje; ik zat in mijn hoofd met Ierland.daar zijn het euro's.Ben benieuwd of Moriaka gaat meekunen aan de top in Belgie, want als ze enkel goede matchen denken ze al dat ze meekunnen aan de top in belgie, en van de zomer in engeland.zo zijn er al veel spelers afgegleden,bij anderlecht, bij standard, bij brugge, bij genk enz.
 • Nathalie Stoop

  5 jaar geleden
  Oei heeft Brugge geen spelers gehaald nu? ???????