Ahmed El Messaoudi.
Volledig scherm
Ahmed El Messaoudi. © photo_news

TT: El Messaoudi naar Malinwa, Starzynski verlaat Lokeren

TransferTalkDe eerste seizoenshelft zit erop, en dus barst het transfergeweld weer in alle hevigheid los. Tot en met 31 januari kunnen clubs weer spelers kopen of huren. HLN.be vat het belangrijkste nieuws - van geruchten tot done-deals - samen in een dagelijkse rubriek: TransferTalk (TT).

 1. Qatari halen Ivan Bravo weg uit organigram van AS Eupen
  KAS Eupen

  Qatari halen Ivan Bravo weg uit organigram van AS Eupen

  Ivan Bravo stopt als vertegenwoordiger van de Aspire Zone Foundation bij AS Eupen. Aspire Zone Foundation is eigenaar van de club uit Ostbelgien en Bravo vervulde vorig seizoen een coördinerende rol in het sportieve beleid bij de Panda’s, bovenop zijn functie als algemeen directeur van de Aspire Academy. Of deze beslissing de voorbode is van minder betrokkenheid van de Qatari ten opzichte van Eupen blijft voorlopig een open vraag. Net als de vervanging van coach Beñat San José, die besliste de aangeboden contractverlenging niet te aanvaarden.
 1. Remco-mania: Italiaanse koersfans vol lof over Evenepoel, “de toekomst van het wielrennen”
  Play
  Giro
  3

  Rem­co-ma­nia: Italiaanse koersfans vol lof over Evenepoel, “de toekomst van het wielrennen”

  12 mei
 2. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei