Guillaume Gillet.
Volledig scherm
Guillaume Gillet. © Twitter

TT 02/08. Gillet trekt naar Franse Ligue 2 - Avila (AA Gent) op weg naar Göteborg - Florenzi blijft AS Roma trouw

Transfer TalkHet nieuwe voetbalseizoen is intussen afgetrapt, maar toch trekken sommige clubs nog graag hun geldbuidel open. In onze dagelijkse rubriek TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Breken de Engelsen alweer een transferrecord, wie gaat er voor de miljoenen naar het Oosten en waar gaan de Belgische toppers heen? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

21 reacties

 • jozef van riel

  3 jaar geleden
  Allee james. Wat voor roeiboot heb jij als je met een spade moet roeien?! Lomperik!!
 • james vroman

  3 jaar geleden
  goed van anderlecht dan kunnen ze vlugger beginnen met hun zak schulden terug te betalen ..meer dan 40 mil onder de rekening ...het zou Moeskroen eens moeten geweest zijn ...Coucke heeft een auto zonder motor gekocht ...waarom denk je dat ze met de jeugd starten ...ze roeien met met de spade die ze hebben ...
 • Polutnik Ronald

  3 jaar geleden
  Alle spelers voetballers , kijken naar het geld en niet naar het spelen bij bepaalde clubs . Als je ergens werkt , en voor hetzelfde werk meer dan het dubbele kunt krijgen (want verdienen doen ze dat niet , maar ze krijgen dat) dan ben je ook weg .
 • Freddie HEREMANS

  3 jaar geleden
  @Roos : je zegt het : veel HEEFT betekent voor Club. Refaelov is al een hele tijd op zijn retour. Wanneer heeft ie zijn laatste GOEDE match voor Club afgewerkt ? Toch kreeg ie vorig seizoen nog een behoorlijk aantal speelminuten, evenwel zonder dat we de goeie ouwe Rafa mochten bewonderen. Na 8 jaar is het tijd om te vertrekken. Je kan de spelers die het bij 1 ploeg zo lang uitzongen tellen op de vingers van 1 hand. Maar uiteraard een dikke merci aan de Israeli.
 • Marc Baeyens

  3 jaar geleden
  Witsel is voor het grote geld gegaan, heeft hij al spijt ? Laat hij ginder maar blijven als ze hem nog willen.