Guillaume Gillet.
Volledig scherm
Guillaume Gillet. © Twitter

TT 02/08. Gillet trekt naar Franse Ligue 2 - Avila (AA Gent) op weg naar Göteborg - Florenzi blijft AS Roma trouw

Transfer TalkHet nieuwe voetbalseizoen is intussen afgetrapt, maar toch trekken sommige clubs nog graag hun geldbuidel open. In onze dagelijkse rubriek TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Breken de Engelsen alweer een transferrecord, wie gaat er voor de miljoenen naar het Oosten en waar gaan de Belgische toppers heen? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

21 reacties

 • jozef van riel

  3 jaar geleden
  Allee james. Wat voor roeiboot heb jij als je met een spade moet roeien?! Lomperik!!
 • james vroman

  3 jaar geleden
  goed van anderlecht dan kunnen ze vlugger beginnen met hun zak schulden terug te betalen ..meer dan 40 mil onder de rekening ...het zou Moeskroen eens moeten geweest zijn ...Coucke heeft een auto zonder motor gekocht ...waarom denk je dat ze met de jeugd starten ...ze roeien met met de spade die ze hebben ...
 • Polutnik Ronald

  3 jaar geleden
  Alle spelers voetballers , kijken naar het geld en niet naar het spelen bij bepaalde clubs . Als je ergens werkt , en voor hetzelfde werk meer dan het dubbele kunt krijgen (want verdienen doen ze dat niet , maar ze krijgen dat) dan ben je ook weg .
 • Freddie HEREMANS

  3 jaar geleden
  @Roos : je zegt het : veel HEEFT betekent voor Club. Refaelov is al een hele tijd op zijn retour. Wanneer heeft ie zijn laatste GOEDE match voor Club afgewerkt ? Toch kreeg ie vorig seizoen nog een behoorlijk aantal speelminuten, evenwel zonder dat we de goeie ouwe Rafa mochten bewonderen. Na 8 jaar is het tijd om te vertrekken. Je kan de spelers die het bij 1 ploeg zo lang uitzongen tellen op de vingers van 1 hand. Maar uiteraard een dikke merci aan de Israeli.
 • Marc Baeyens

  3 jaar geleden
  Witsel is voor het grote geld gegaan, heeft hij al spijt ? Laat hij ginder maar blijven als ze hem nog willen.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Zijn zwakste cijfers ooit vertellen niet het volledige verhaal: waarom Club Brugge op zijn hoede is voor ene Kevin De Bruyne
  PREMIUM
  Premier League

  Zijn zwakste cijfers ooit vertellen niet het volledige verhaal: waarom Club Brugge op zijn hoede is voor ene Kevin De Bruyne

  Minder betrokken, minder baltoetsen, minder splijtende ballen in de zestien. Nooit zoveel balverlies, nooit zoveel verkeerde passes, nooit zo weinig assists. En toch weten de scouts van Club Brugge maar al te goed dat ze de Rode Duivel dinsdag in de Champions Leagueclash met Manchester City beter niet uit het oog verliezen. Uw krant analyseerde de prestaties van Kevin De Bruyne in het seizoen 2021-22 en keek door de cijfers heen: “Er schuilt gevaar.”
 1. Even schrikken: volle tribune in Nijmegen stort deels in onder druk van vierende fans Vitesse
  Play
  Eredivisie
  11

  Even schrikken: volle tribune in Nijmegen stort deels in onder druk van vierende fans Vitesse

  Schrikwekkende beelden uit de Eredivisie. Na afloop van de door Vitesse gewonnen Gelderse derby in Nijmegen zakte een deel van de tribune in met daarin vierende bezoekende fans. De onderste vakken van De Goffert begaven het onder de enthousiast springende Vitesse-supporters. Tot zover is er geen nieuws van gewonden en snel na de instorting en een korte pauze werd er alweer duchtig verdergefeest in het kamp van Vitesse. Het vak werd na het incident wel ontruimd. Bovenin bleef de tribune intact.