Nicolae Stanciu.
Volledig scherm
Nicolae Stanciu. © Photo News

TransferTalk: "Stanciu vandaag in Tsjechië verwacht om deal met Sparta Praag af te ronden"

VoetbalHet voetbalseizoen 2017-2018 is halfweg en dat betekent dat de clubs zich weer kunnen roeren op de transfermarkt. In onze dagelijkse rubriek TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Breken de Engelsen alweer een transferrecord, wie gaat er voor de miljoenen naar China en waar gaan de Belgische toppers heen? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

11 reacties

 • Alfons Verbist

  5 jaar geleden
  Heb de indruk dat de afstand tussen België en Tjechië elke dag groter aan het worden is. Hoe lang is men nu al bezig om deze overgang te regelen? Van Holsbeek zal hem toch met een pak verlies van de hand moeten doen of ... noodgedwongen houden. Natuurlijk hopende dat hij tegen de zomer dan terug een pak meer waard zal zijn.
 • Geert Van Laecke

  5 jaar geleden
  Ik vind die reactie van Gert Molenberghs wel héél erg grappig... Zeggen dat het een triestige reactie is van anti-supporters... En dat supporters beter met hun eigen ploeg bezig kunnen zijn. Al te waar Gert. Alleen kom je er wel behoorlijk dwaas uit als je dan zelf een reactie naar een andere ploeg geeft met die één titel op 10 jaar... Practice what you preach man! Trouwens, binnenkort is het wellicht 2 op 11 jaar:-)
 • David Lievens

  5 jaar geleden
  Hans Willems, volgens mij heb je nog niet veel tussen supporters gestaan. In het veldrijden, wielrennen, tennis (henin vs clijsters), volleybal, basketbal... overal heb je van die idioten die elkaar aanvallen. In het wielrennen vallen ze zelfs de sportmannen zelf aan.
 • Francois Troch

  5 jaar geleden
  potstampers mogen blijven en goede spelers moeten blijkbaar vertrekken
 • Hans Willems

  5 jaar geleden
  Gert en Willy, nog nooit bij stil gestaan dat club supporters uithalen naar Anderlecht, Anderlecht supporters naar club, gent naar Genk, ... . Zie je bij andere sporten niet hoor . Zegt genoeg over al die voetbalsupporters hier. Kies een echte sport en niet iets van overbetaalde spelers met hun achterlijke aanhang dat nooit tegen een beetje kritiek kan