Matej Mitrovic.
Volledig scherm
Matej Mitrovic. © AFP

TransferTalk: Monaco trekt geldbuidel open voor 16-jarig talent uit Italië -
Lukebakio definitief naar Charleroi? - Club haalt Kroatische international

TransferTalkHet voetbalseizoen 2017-2018 is halfweg en dat betekent dat de clubs zich weer kunnen roeren op de transfermarkt. In onze dagelijkse rubriek TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Breken de Engelsen alweer een transferrecord, wie gaat er voor de miljoenen naar China en waar gaan de Belgische toppers heen? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

10 reacties

 • Jean-marc Geirnaert

  4 jaar geleden
  De prijs van Dendoncker is in belgische franks uitgedrukt en niet in Euros. Mensen als Verschueren,Vandenstock en colin zijn aan een leeftijd gekomen dat ze niet meer kunnen omrekenen naar euros en daarom steeds in franks blijven rekenen.
 • anti play off

  4 jaar geleden
  Jos in brussel stinkt het meer naar corruptie dan tegenover in Brugge. En wetende dat wij de boeren zijn..
 • Rik Cappelle

  4 jaar geleden
  Jos Temmerman vooraleer ge nog zulk een hoop zever verspreid weet dat Club de voorbije jaren 12 miljoen euro onkosten aan het stadion uit eigen zak heeft betaald !!!
 • RIK TERRYN

  4 jaar geleden
  Beste Jos Wie betaalt in Brugge jaarlijks een nieuwe grasmat? En wie houdt de bouw van een nieuw stadion tegen? Pure competitievervalsing!
 • Jos driesen

  4 jaar geleden
  Vroeger was het een eer om voor Anderlecht te spelen! Tegenwoordig hebben ze het allemaal heeeeeel hoog in hun bolleke. Respect voor Deschacht!