Photo News
Volledig scherm
© Photo News

TransferTalk (9/1). Tom De Sutter tekent tot einde seizoen bij KV Oostende - Kara dicht bij terugkeer naar Anderlecht - STVV leent recordaankoop alweer uit

17 reacties

 • Maria de swert

  2 jaar geleden
  Als je Kara terughaalt zegt dat genoeg over jullie voetbalverstand , die kwam er bij nooit meer in , kennen jullie nu echt niemand anders , stop er dan maar mee !
 • Georget PAPPENS GEORGET

  2 jaar geleden
  China kent de waarde van het geld niet. Twee jaar geleden werd er in ons land door hen een duif aangekocht voor 400,000€ Ook werd er daar enkele maanden terug een duif verhandeld voor 2,7 miljoen Euro. Van deze laatste werd het geld geschonken aan een goed doel... Dit zijn exacte cijfers hoor...
 • Polutnik Ronald

  2 jaar geleden
  Als Real Madrid die Special One Mourinho als trainer terug gaat aanwerven , dat zou dan zeker de ondergang betekenen voor Real en Courtois . Want die Mourinho is een onrust stoker en is niet normaal , heb je hem al horen praten voor de tv of met de journalisten dan weet je toch wel voldoende .
 • eduard janssens

  2 jaar geleden
  Als Mourhino naar Real zo gaan zie Hazard nog niet naar Real gaan.....
 • PATRICK BROOS

  2 jaar geleden
  Kara terug naar anderlecht? Komaan zeg... een beetje serieus blijven...
 1. “Chris, sterkte jongen. I love you”: Lukaku eert Eriksen bij zijn doelpunten
  Play
  Rode Duivels
  2

  “Chris, sterkte jongen. I love you”: Lukaku eert Eriksen bij zijn doelpunten

  Wat een moment voor Romelu Lukaku. Amper tien minuten had hij nodig in Sint-Petersburg om zijn bloedvorm te verzilveren. 1-0, met dank aan de flaterende Rus Semenov. Waarna Lukaku richting de camera aan de zijlijn snelde om zijn ploegmaat bij Inter en goeie vriend Christian Eriksen een hart onder de riem te steken. “Chris, sterkte jongen. I love you”, kon je de Rode Duivel horen zeggen. Een viering die de wereld rond ging. In de slotfase zorgde Lukaku nog met zijn 62ste interlandgoal voor de 3-0 voor de Rode Duivels. Die vierde hij met pijl en boog, een verwijzing naar de manier waarop de minzame Deen zijn goals viert.