Timon Wellenreuther.
Volledig scherm
Timon Wellenreuther. © Photo News

Transfer Talk. Wellenreuther op weg naar Willem II, Duitse interesse voor Cobbaut - Abraham officieel van AS Roma

VoetbalHet nieuwe voetbalseizoen ging intussen van start, maar de transfermolen draait nog steeds op volle toeren. Welke smaakmakers vertrekken uit de Jupiler Pro League? Wie gooit met de miljoenen? Alle transferontwikkelingen in binnen- én buitenland volgt u dagelijks in onze Transfer Talk.

2 reacties

 • Frederik Janssens

  2 maanden geleden
  RSCA zou beter nog een aanvallende middenvelder kopen ook, daar hebben ze een serieus tekort aan. Trebel zou daar kunnen spelen maar mag niet(waarom eigenlijk niet, fantastische speler?), misschien is zijn loon te hoog en willen ze hem daarom kwijt. Vlap is ook verhuurd dus Anderlecht heeft echt te weinig goede spelers op het middenveld. Ashimeru heeft geen kwaliteit genoeg.
 • hugo flamaing

  2 maanden geleden
  Hoe sneller hij weg is, hoe beter. Speelt voortdurend boven zijn niveau en heeft zeker veel punten verloren voor de club
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.