Albert Sambi Lokonga bij de Rode Duivels.
Volledig scherm
Albert Sambi Lokonga bij de Rode Duivels. © Photo News

Transfer Talk. Sambi Lokonga in Londen in quarantaine

VoetbalDe voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen is volop bezig, dus draait ook de transfermolen op volle toeren. Welke smaakmakers vertrekken uit de Jupiler Pro League? Wie gooit met de miljoenen? En wat met Lionel Messi, blijft hij of blijft hij niet bij Barcelona? Alle transferontwikkelingen in binnen- én buitenland volgt u dagelijks in onze Transfer Talk.

2 reacties

 • marc wauters

  2 maanden geleden
  Wat blijft er nog over bij standard eens zo groot en nu zo klein spijtig voor de schitterende fans
 • Danny Debbaut

  2 maanden geleden
  In de rand van sommige (hoge) transferbedragen die in het voetbal omgaan, lijkt 5,5 miljoen een zeer schappelijk bedrag. Dan toch voor een aanvaller van 29 die de laatste 5 jaar toch gemiddeld 14 doelpunten per seizoen scoorde. Waar is de logica waarbij Feijenoord 11 miljoen wil incasseren voor een 21 jarige verdediger ..
 1. ONS RAPPORT. “Topprestatie voor het oog van de ganse wereld”: twee spelers krijgen 9, niemand minder dan 7
  PREMIUM
  Champions League
  30

  ONS RAPPORT. “Toppresta­tie voor het oog van de ganse wereld”: twee spelers krijgen 9, niemand minder dan 7

  Meer dan een opsteker voor het Belgische voetbal: Club Brugge dat de sterren van PSG, met ‘MNM’ voor het eerst in de basis, in bedwang houdt in de Champions League. Meer zelfs: afgaande op de statistieken, kon Club de wedstrijd ook zomaar winnen. Dat schreeuwt om een sterk spelersrapport. Twee spelers mogen terugkijken op een fantastische partij en worden beloond met een 9, vier Bruggelingen mogen met een 8 naar huis.