.
Volledig scherm
. © .

Transfer Talk. Nu ook officieel: Nsoki tekent voor vier jaar bij Club - KV Oostende haalt ex-spits van Man City

Transfer talkHet nieuwe voetbalseizoen gaat bijna van start, en dus draait ook de transfermolen op volle toeren. Welke smaakmakers vertrekken uit de Jupiler Pro League? Wie gooit met de miljoenen? Alle transferontwikkelingen in binnen- én buitenland volgt u dagelijks in onze Transfer Talk.

0 reacties

 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. Meer nederlagen, meer tegendoelpunten én minder goals: cijfers tonen aan hoe het gestaag bergaf gaat met de Rode Duivels
  9

  Meer nederlagen, meer tegendoel­pun­ten én minder goals: cijfers tonen aan hoe het gestaag bergaf gaat met de Rode Duivels

  “Élk compartiment is niet langer wat het ooit geweest is.” Onze chef voetbal windt er in zijn analyse geen doekjes om: deze topgeneratie Rode Duivels is over zijn toppunt heen. Dat is niet enkel op het veld in Qatar te zien, maar ook in de cijfers van de laatste jaren. Waar onder het bewind van Roberto Martínez lang schitterende statistieken voorgelegd konden worden, gaat het sinds 2021 gestaag bergaf. Meer nederlagen, gemiddeld minder punten per match, minder goals én meer tegendoelpunten.