Moses Simon gaat zijn geluk beproeven in de Ligue 1.
Volledig scherm
Moses Simon gaat zijn geluk beproeven in de Ligue 1. © fcnantes

Transfer Talk. Moses Simon trekt naar Nantes - “Geen vooruitgang” in dossier Neymar

Transfer TalkZowel in het binnen- als buitenland was het tot dusver al een hete transferzomer, en hij is nog niet voorbij. In onze dagelijkse rubriek Transfer Talk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Wie komt er in het zog Kompany, Mignolet en andere Chadli’s nog naar onze Jupiler Pro League? Welke toppers verliest kampioen Genk nog? En Ajax? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

 1. Pijnlijke statistiek houdt stand: Club won slechts één keer na vorige negen Champions League-zeges
  Club Brugge

  Pijnlijke statistiek houdt stand: Club won slechts één keer na vorige negen Champions Lea­gue-ze­ges

  De bevestiging. Club Brugge heeft het o zo moeilijk om na een Champions League-zege te winnen in de eigen competitie. Ook nu hield de pijnlijke statistiek stand. Dinsdag de knappe zege in Sint-Petersburg, vandaag de nederlaag tegen OH Leuven. In totaal slaagde blauw-zwart er na negen Champions League-overwinningen slechts één keer in om te winnen - thuis tegen Bergen in 2003 na de zege tegen Ajax. Clement had het er voor de match aan Den Dreef nog over. “Om een hele grote ploeg te hebben, moet je er om de drie dagen staan. En niet af en toe eens pieken.” Die boodschap gaf hij ook mee aan zijn spelers vandaag, maar het baatte niet...”
 1. Courtois steekt Zidane hart onder de riem: “We maakten goals zoals de trainer ze had voorspeld”
  Play
  La Liga

  Courtois steekt Zidane hart onder de riem: “We maakten goals zoals de trainer ze had voorspeld”

  Met een geweldige reflex op een al even geweldige poging van Lionel Messi had Thibaut Courtois zijn aandeel in de 1-3-zege van Real in de Clásico. In vlekkeloos Spaans benadrukte ‘El Muro Belga’ de prima teamspirit die heerst in de kleedkamer van ‘de Koninklijke’. En stak hij Zidane, na nederlagen tegen Cadiz en Shakhtar een geplaagde coach, nog even een hart onder de riem. “Dit shirt en dit embleem eist dat we elke wedstrijd het maximum geven. Vandaag heeft de ploeg veel gelopen, na twee zwakke wedstrijden. Het is geen makkelijke week geweest. We maakten vandaag doelpunten zoals de trainer ze had voorspeld. De ploeg staat achter de coach. De eenheid in de kleedkamer was nooit gebroken. Maar nu moeten we dinsdag ook winnen bij Gladbach.”