Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Transfer Talk. Mohammadi verlaat zo goed als zeker AA Gent - Club Brugge denkt aan Idrissi, die voor 12 miljoen naar Sevilla ging - KVK versterkt zich met jonge Duitse spits

Transfer TalkDe voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen is volop bezig, dus draait ook de transfermolen op volle toeren. Welke smaakmakers vertrekken uit de Jupiler Pro League? Wie gooit met de miljoenen? En wat met Lionel Messi, blijft hij of blijft hij niet bij Barcelona? Alle transferontwikkelingen in binnen- én buitenland volgt u dagelijks in onze Transfer Talk.

8 reacties

 • nico baelde

  5 maanden geleden
  Ik hoop dat het niet bij denken blijft bij club, de supporters verlangen enkele goede transferts. En Idrissi is veel talentvoller dan Balikwisha, dus toeslaan als het kan.
 • Ilse Huyghe

  5 maanden geleden
  De beste deals worden gesloten aan het einde van de transferperiode. Dit geldt voor iedere ploeg.
 • Gorissen Marcel

  5 maanden geleden
  Bij Brugge veel blablablabla en voor de rest niets. Hebben al zoveel spelers op de radar, doch er komt niets van in huis. Willen niet met Clement, want dan zijn er tweede keus. Omdat Clement deze niet heeft aangebracht.
 • Sven Vandevyvere

  5 maanden geleden
  Jo verstraelen, hoe weet jij dat? Ben je zijn makelaar? Lang dacht ook niet aan de Belgische competitie en toch heeft die jongen nu door dat het hier ook niet simpel is om te spelen.
 • Dirk Van den Bogaert

  5 maanden geleden
  Met wat gaat Anderlecht opbieden zonder centen flor hermans, met schuldbekentenissen misschien?