Laurens De Bock.
Volledig scherm
Laurens De Bock. © BELGA

Transfer Talk. De Bock bijna rond met Essevee - Saelemaekers definitief naar Milan

 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 2. Corona haalde Belgische profvoetballer maanden uit roulatie en deed hem zelfs op intensieve zorg belanden: “Plots werd ik héél ziek. Het was bizar”
  Play
  Buitenlands voetbal

  Corona haalde Belgische profvoet­bal­ler maanden uit roulatie en deed hem zelfs op intensieve zorg belanden: “Plots werd ik héél ziek. Het was bizar”

  Applaus op het trainingsveld bij het Nederlandse Willem II deze voormiddag. Daar werd Elton Kabangu, een 22-jarige Belgische profvoetballer, opnieuw verwelkomd door zijn ploegmakkers. Kabangu (onder meer ex-AA Gent) werd drie maanden geplaagd door het coronavirus en belandde zelfs in het ziekenhuis, op de afdeling intensieve zorg.