Elias Cobbaut op training bij Anderlecht.
Volledig scherm
Elias Cobbaut op training bij Anderlecht. © Photo News

Transfer Talk. Cobbaut wordt ploegmaat Buffon - Genk laat jongste Limbombe naar Roda JC gaan - Gent kondigt komst van Lemajic aan

1 reactie

 • François Nuyts

  2 maanden geleden
  Ik dacht nochtans dat Holzhauzer de spelmaker was ...
 1. Fake of niet? Erling Haaland doet monden openvallen met waanzinnig trickshot
  Play
  TIME-OUT
  2

  Fake of niet? Erling Haaland doet monden openvallen met waanzinnig trickshot

  Straffe beelden op de officiële (Engelstalige) Twitter-account van de Bundesliga. Daarop zien we Dortmund-ster Erling Haaland die - na één keer proberen - drie ballen op elkaar legt (al straf op zich) en ze vervolgens één voor één haarfijn richting winkelhaak trapt. Daar hangt een roos, die bij de tweede trap uit elkaar spat. Het kleine stukje dat blijft hangen, moet er bij zijn derde trap ook nog aan geloven. Te mooi om waar te zijn? Oordeelt u vooral zelf.
 2. POLL. Wie wint de Gouden Bal 2021: opnieuw Messi? Of wordt een van deze underdogs ‘Beste speler ter wereld’?
  Play
  Buitenlands voetbal
  12

  POLL. Wie wint de Gouden Bal 2021: opnieuw Messi? Of wordt een van deze underdogs ‘Beste speler ter wereld’?

  Verbreekt een underdog het steekspel tussen Cristiano Ronaldo en Lionel Messi? Op 29 november wordt in Parijs de Ballon d’Or uitgereikt, de officieuze trofee van ‘Beste speler ter wereld’. De voorbije jaren speelden ‘CR7' en ‘de Vlo’ steeds haasje over, maar dit jaar staan er enkele kleppers op de shortlist die wel eens voor een verrassing kunnen zorgen. Wij lijsten de grootste kanshebbers voor u op onder de poll.