Sam Vines.
Volledig scherm
Sam Vines. © AFP

Transfer Talk. Club Brugge krijgt fiat van FC Barcelona om Collado te huren mét aankoopoptie

VoetbalHet nieuwe voetbalseizoen ging intussen van start, maar de transfermolen draait nog steeds op volle toeren. Welke smaakmakers vertrekken uit de Jupiler Pro League? Wie gooit met de miljoenen? Alle transferontwikkelingen in binnen- én buitenland volgt u dagelijks in onze Transfer Talk.

12 reacties

 • Wim Brion

  2 maanden geleden
  @Herwig, klopt dat Club Brugge niet zo’n grote doorstroom heeft, maar zijn er toch meer die jij opnoemt alvast..
 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Eigen jeugd? Is er wel degelijk maar worden al zeer jong voor harde €’s naar grotere buitenlandse ploegen aangetrokken, waarna vele van onze door onze media zo geroemde buitengewone talenten verkommeren. Mijn Club doet het niet beter of slechter dan anderen in hun opleiding en zoektocht naar buitenlands talent. Geef hen eindelijk de kans hun stadion te bouwen zonder belastinggeld.
 • Johan Janssen

  2 maanden geleden
  Antwerp is zijn best aan het doen nu nog de 2 verstraetens eruit en gerkens want daar zit de zwakte de rest komt wel goed maar de centrale as is belangrijk in het voetbal en met deze 3 speel je niet mee.
 • dave hosten

  2 maanden geleden
  Afgelopen jaren succesvolle transfers gedaan en veel spelers intussen met grote meerwaarde kunnen doorverkopen. Daar draait het tegenwoordig allemaal om. Bij Anderlecht enkel huren zonder kans op meerwaarde, gelukkig hebben ze eigen jeugdafdeling die het goed doet als verkoopvijver
 • LUC RENMANS

  2 maanden geleden
  Ja sorry, waarschijnlijk dacht Luc dat die 2 dagen niet nodig waren om in het officiële schema op te nemen. En ik dacht eigenlijk hetzelfde, maar heb ze wel aan Luc doorgegeven