BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Transfer Talk. Antwerp ziet Hongla vertrekken - Trésor tekent voor vier seizoenen bij Racing Genk - Balotelli naar Turkse promovendus

Transfer TalkDe voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen is volop bezig, dus draait ook de transfermolen op volle toeren. Welke smaakmakers vertrekken uit de Jupiler Pro League? Wie gooit met de miljoenen? En wat met Lionel Messi, blijft hij of blijft hij niet bij Barcelona? Alle transferontwikkelingen in binnen- én buitenland volgt u dagelijks in onze Transfer Talk.

2 reacties

 • Giuseppe Casto

  3 maanden geleden
  Ik had Uronen nog gehouden en hem op een andere plaats getest
 • ROGER DEPREZ

  3 maanden geleden
  3 miljoen voor Uronen is niets te veel of te weinig, hij is dat zeker waard.
 1. Football Talk. Charleroi ziet Nicholson uitvallen - Club moet Dani Olmo niet vrezen bij Leipzig
  WK voetbal
  2

  Football Talk. Charleroi ziet Nicholson uitvallen - Club moet Dani Olmo niet vrezen bij Leipzig

  Edward Still kan voor de thuismatch van zondagnamiddag tegen KV Mechelen geen beroep doen op Shamar Nicholson. De Jamaicaan, die tegen Club Brugge een jukbeenbreuk opliep, diende per slot van rekening toch een heelkundige ingreep te ondergaan. In het beste geval is hij opnieuw inzetbaar op KV Kortrijk. Voor zijn vervanging in de spits komen drie spelers in aanmerking: Chris Bedia, Mamadou Fall of Amin Benchaib. Bedia kon na zijn doelpunt in de openingsmatch tegen KV Oostende nog niet bevestigen. Fall presteerde goed op AA Gent. Voor Benchaib zou het dit seizoen de eerste keer zijn dat hij aan de aftrap komt. (AR)