Milic met Kompany.
Volledig scherm
Milic met Kompany. © Photo News

Transfer Talk. Anderlecht definitief verlost van Milic - Nieuwe spits voor Cercle - Tirpan op huurbasis naar Fortuna Sittard

5 reacties

 • Dominique Rosier

  2 maanden geleden
  Mensenhandel!was voor het arrest Bosman veel erger:een "kruisje" zetten en je was hun bezit zolang ze wensten.Spelers uit eigen streek was natuurlijk beter omdat er veel meer mensen kwamen kijken.
 • Jean Emare

  2 maanden geleden
  Klopt.. verhuren van. Maar anderzijds geeft het mindere godevolle clubs de kans om talenten binnen te halen. Ook al is het maar heel even. Mijn voorkeur. Enkel contract per seizoen of meer. En geen winteraankopen. Tenzij er bvb een maximum wordt opgelegd van bvb 2. Dit om prangende gaten op te kunnen vullen bvb keepers langdurig gekwetst. Geef Belgische jeugd meer kansen. Verplicht opstellen van 4 Belgen zou een must zijn.
 • Anthony Peeters

  2 maanden geleden
  Het is echt niet te doen! De namen die uit de anderlechtse tribunes blijven komen! Milic! Al zeker 2jaar niet meer gezien maar wel zijn loon betalen! Ik snap niet hoe ze verkopen bij Anderlecht! Voor spelers die niet spelen of te weinig brengen daar willen ze genoeg geld voor krijgen maar een talent als alexis laten ze gaan voor 3miljoen?!
 • ALAIN CATRY

  2 maanden geleden
  Huren , verhuren ! kopen , verkopen ! Gelijk mensenhandel . Uiteindelijk , hoeveel spelers van een ploeg zijn nog van eigen streek ? Wt voor een geldspel !
 • Eric Verschaeren

  2 maanden geleden
  Als men al eens begint met het verhuren van spelers te verbieden zou vooral voor de kleinere clubs goed zijn die topclubs in Europa kopen maar op en de spelers die ze niet kunnen gebruiken verhuren ze aan kleinere (top)clubs om te besparen op hun loonlast dat is ook competitie vervalsing
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"