Alex Collado is op weg naar Club.
Volledig scherm
Alex Collado is op weg naar Club. © AFP

Transfer Talk. Aanvoerder Barça B op weg naar Club - Nieuwe Duitse spits voor Antwerp?

VoetbalHet nieuwe voetbalseizoen ging intussen van start, maar de transfermolen draait nog steeds op volle toeren. Welke smaakmakers vertrekken uit de Jupiler Pro League? Wie gooit met de miljoenen? Alle transferontwikkelingen in binnen- én buitenland volgt u dagelijks in onze Transfer Talk.

11 reacties

 • James Williams

  1 jaar geleden
  Enige oplossing voor Anderlecht is Kompany buiten zetten. Hij kan het helemaal niet das onderhand wel heel duidelijk
 • Jos Waarheid

  1 jaar geleden
  Vlap denkt dat hij top is. Kompany denkt ook dat hij goede trainer is. Vlap kan in Holland 20 goals maken,maar daar is meer vrijheid voor een spits.
 • Luc Van der Elst

  1 jaar geleden
  Wat een klucht bij RSCA. Spelers kopen, die dan verhuren om dan uiteindelijk te verkopen. Welke meerwaarde kan dat nu geven aan de club en de portefeuille? Thelin mag nu ook enkele wedstrijden spelen om dan uiteindelijk te verkopen en zonder echte spits verder te gaan. Trebel komt er al hele tijd niet meer aan te pas. En dan verwachten ze dat de spelers gemotiveerd blijven? Enige verstandige transfer die ze kunnen doen is Kompany buiten en Mazzu binnen.
 • William Van Geert

  1 jaar geleden
  Alee vooruit. Vlap is zeker geen wereldwonder, maar kan wel op een seizoen een tiental doelpunten maken voor RSCA. Maar ja doelpuntmakers” genoeg” bij RSCA he!! Wat was dat tenandere voor een ploegopstelling van Kompany tegen Union. En hoeveel bruikbare spelers heeft “wonderkind” Verbeke sinds zijn aanstelling al binnen gehaald? O,00000. Ze zijn ondertussen allemaal al weer weg en/of te huur. De enige goeie speler Nmecha was door Kompany aangebracht. Nu weer geld voor flop Ashimeru weggesmeten.
 • Tom Pennewaert

  1 jaar geleden
  Versta Kompany soms niet, Vlap zou een veel betere oplossing zijn in de spits van hetgeen er nu loopt.
 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. Mazzu ziet geen reden tot paniek: “We kunnen hier samen uit geraken” - Van Crombrugge: “Waar we nu staan, is onze plaats”
  Play
  RSC Anderlecht
  54

  Mazzu ziet geen reden tot paniek: “We kunnen hier samen uit geraken” - Van Crombrugge: “Waar we nu staan, is onze plaats”

  Crisis met grote C in het Lotto Park. Anderlecht en Felice Mazzu blijven achter met een ontluisterende 13 op 30, een dikke buis. Maar zó slecht vond Mazzu het allemaal niet. “We speelden beter dan tegen KV Kortrijk. Toen scoorden we vier keer, vandaag werkten we slecht af. Zo simpel is het.” Hendrik Van Crombrugge was harder in de analyse, al vond ook hij dat Anderlecht “goed gespeeld" had.