Alex Collado is op weg naar Club.
Volledig scherm
Alex Collado is op weg naar Club. © AFP

Transfer Talk. Aanvoerder Barça B op weg naar Club - Nieuwe Duitse spits voor Antwerp?

VoetbalHet nieuwe voetbalseizoen ging intussen van start, maar de transfermolen draait nog steeds op volle toeren. Welke smaakmakers vertrekken uit de Jupiler Pro League? Wie gooit met de miljoenen? Alle transferontwikkelingen in binnen- én buitenland volgt u dagelijks in onze Transfer Talk.

11 reacties

 • Jef Salgado

  2 maanden geleden
  Enige oplossing voor Anderlecht is Kompany buiten zetten. Hij kan het helemaal niet das onderhand wel heel duidelijk
 • Jos Waarheid

  2 maanden geleden
  Vlap denkt dat hij top is. Kompany denkt ook dat hij goede trainer is. Vlap kan in Holland 20 goals maken,maar daar is meer vrijheid voor een spits.
 • Luc Van der Elst

  2 maanden geleden
  Wat een klucht bij RSCA. Spelers kopen, die dan verhuren om dan uiteindelijk te verkopen. Welke meerwaarde kan dat nu geven aan de club en de portefeuille? Thelin mag nu ook enkele wedstrijden spelen om dan uiteindelijk te verkopen en zonder echte spits verder te gaan. Trebel komt er al hele tijd niet meer aan te pas. En dan verwachten ze dat de spelers gemotiveerd blijven? Enige verstandige transfer die ze kunnen doen is Kompany buiten en Mazzu binnen.
 • William Van Geert

  2 maanden geleden
  Alee vooruit. Vlap is zeker geen wereldwonder, maar kan wel op een seizoen een tiental doelpunten maken voor RSCA. Maar ja doelpuntmakers” genoeg” bij RSCA he!! Wat was dat tenandere voor een ploegopstelling van Kompany tegen Union. En hoeveel bruikbare spelers heeft “wonderkind” Verbeke sinds zijn aanstelling al binnen gehaald? O,00000. Ze zijn ondertussen allemaal al weer weg en/of te huur. De enige goeie speler Nmecha was door Kompany aangebracht. Nu weer geld voor flop Ashimeru weggesmeten.
 • Tom Pennewaert

  2 maanden geleden
  Versta Kompany soms niet, Vlap zou een veel betere oplossing zijn in de spits van hetgeen er nu loopt.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.