.
Volledig scherm
. © RAFC

Transfer Talk (7/6). Mbokani blijft dan toch bij Antwerp

Transfer TalkZowel in het binnen- als buitenland kondigt zich een hete transferzomer aan. In onze dagelijkse rubriek TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Wie trekt er in het zog van Kompany naar Anderlecht? Welke toppers verliest kampioen Genk? En Ajax? En hoe zal het new look Manchester United eruit zien? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

7 reacties

 • Joery Goubert

  4 jaar geleden
  Nee hij voelde dat ze hem bij Anderlecht toch niet wilden. Ja dan is het beter dat hij blijft.
 • eric debanne

  4 jaar geleden
  Mbokani heeft groot gelijk om bij antwerp te blijven Beter en evenwichtige ploeg dan paars-wit ...!
 • eric debanne

  4 jaar geleden
  Vermaelen zou beter stoppen is helaas altijd meer gekwetst dan wat anders ... Wat heb ge aan zo'n speler ?
 • dretie munkies

  4 jaar geleden
  Mbokani heeft dus blijkbaar voor Europees voetbal gekozen voor de ploeg die dit helemaal niet verdiende !
 • Ludo Janssens

  4 jaar geleden
  Snap niet wat iedereen in Vermaelen ziet? speelt één maal en ligt daarna telkens maanden in de lappenmand !! Kompany in het kwadraat feitelijk.
 1. Viki De Cremer debuteert zaterdag als eerste vrouwelijke ref in het profvoetbal: “Zoals elke ref droom ik ervan om op een dag op het WK te staan”
  PREMIUM
  Belgisch voetbal

  Viki De Cremer debuteert zaterdag als eerste vrouwelij­ke ref in het profvoet­bal: “Zoals elke ref droom ik ervan om op een dag op het WK te staan”

  Viki De Cremer (29). Onthoud haar naam. Zaterdag maakt ze in Deinze haar debuut in het profvoetbal, als vierde ref in de Challenger Pro League. Een eerste etappe die haar mogelijk in de voetsporen doet treden van Stéphanie Frappart, de Française die op het voorbije WK als eerste vrouw ooit een match bij de mannen floot.
 2. Zo ver ging het financieel gesjoemel van Manchester City: krijgt de Premier League een ongenaakbare club nu toch op de knieën?
  PREMIUM
  BUITENLANDS VOETBAL
  10

  Zo ver ging het financieel gesjoemel van Manchester City: krijgt de Premier League een ongenaakba­re club nu toch op de knieën?

  Dan toch niet onaantastbaar? Manchester City had jarenlang lak aan de regels van de voetbalbonden en belastingsdiensten. Niet zozeer het gefoefel met de petrodollars verbaast, wel de pocherige en bij momenten agressieve toon in de gelekte e-mails: “We kunnen doen wat we willen.” De sanctie van de UEFA kon de ploeg van Kevin De Bruyne via een sporttribunaal nog tenietdoen. Maar wat nu met de Premier League, die dreigt met puntenaftrek en degradatie wegens meer dan honderd overtredingen tegen de financiële regels?