Radja Nainggolan.
Volledig scherm
Radja Nainggolan. © Photo News

Transfer Talk (6/7). Nainggolan mag beschikken bij Inter - Denswil officieel van Bologna - Nog twee nieuwkomers bij Zulte Waregem

Transfer TalkZowel in het binnen- als buitenland kondigt zich een hete transferzomer aan. In onze dagelijkse rubriek Transfer Talk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Wie trekt er in het zog van Kompany naar Anderlecht? Welke toppers verliest kampioen Genk? En Ajax? En hoe zal het new look Manchester United eruit zien? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

3 reacties

 • dretie munkies

  3 jaar geleden
  Govea is normaliter een felle aanwinst voor Essevee ! Bij Antwerp zat hij gewoon niet op zijn plaats ! Essevee speelt voetbal en dat doet Antwerp niet !
 • Pierre Vanden Meersschaut

  3 jaar geleden
  Radja geeft door zijn uiterlijk en zijn gedrag een negatief beeld van zichzelf, een gemis aan professionaliteit. Volgens mij ook de reden dat de coach van de rode duivels hem niet oproept. Spijtig want voetballen kan hij.
 • martin govaert

  3 jaar geleden
  En zo gaat het stilaan naar beneden met Radja .... goede voetballer, nul discipline ... dan is het rap over.
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.