Benavente.
Volledig scherm
Benavente. © Photo News

Transfer Talk (6/6). Ex-smaakmaker Charleroi aangeboden bij Genk - Anderlecht volgt jonge spelmaker - Ochoa naar Engeland?

Transfer TalkZowel in het binnen- als buitenland kondigt zich een hete transferzomer aan. In onze dagelijkse rubriek TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Wie trekt er in het zog van Kompany naar Anderlecht? Welke toppers verliest kampioen Genk? En Ajax? En hoe zal het new look Manchester United eruit zien? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

3 reacties

 • Kurt Demunter

  2 jaar geleden
  Ja we zijn weer op dezelfde weg,het zal weer schoon worden,zo gaan we er nooit komen !!!
 • Gaston Foubert

  2 jaar geleden
  Francis, het is een spelverdeler, die maken geen doelpunten maar geven assists. Die nieuwe bij clubke, Gent en Genk zijn allemaal routiniers? Saelemaeckers, Verschaeren, Amuzu,... zijn ook 18 of net gepasseerd, zo waren Lukaku (16), Thielemans en Praet ook wanneer ze tot de A-kern toegetreden zijn.
 • Francis Smet

  2 jaar geleden
  Anderlecht, wij hebben ook spelers van 18 jaar die nog geen doelpunt hebben gemaakt . Ze gaan weer krakken binnenhalen. Blijkbaar gaan we weer een tof seizoen tegemoet. Een geblesseerde laatste man en voor de rest hier en daar een jong gastje dat nog alles moet bewijzen wegplukken. Wat is dat van die ezel en die steen ...
 1. Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"
  Play
  Premier League

  Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"

 2. VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"
  Play
  Voetbal

  VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"