Mile Svilar.
Volledig scherm
Mile Svilar. © EPA

Transfer Talk (3/6). “Svilar in beeld bij Belgische topclubs” - Arsenalcoach dringt aan voor Meunier

Transfer TalkZowel in het binnen- als buitenland kondigt zich een hete transferzomer aan. In onze dagelijkse rubriek TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Wie trekt er in het zog van Kompany naar Anderlecht? Welke toppers verliest kampioen Genk? En Ajax? En hoe zal het new look Manchester United eruit zien? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

15 reacties

 • frans deleeuw

  2 jaar geleden
  Svilar heeft hier in Portugal nog niet veel indruk gemaakt. Wel enige show en een paar mindere tussenkomsten allicht door gebrek aan ervaring. Ik zou hem uitlenen aan Antwerp, gelet op troubles met vertrek uit RSCA. Maar of hij nog terugkeert naar SLB Benfica betwijfel ik. Hier zijn ze een betere Belgische keeper gewoon (Michel Preudhomme bij SLB, Filip De Wilde bij Sporti ng)
 • Erwin Van Roy

  2 jaar geleden
  Jozef van riel Courtois is door pech en gelukkig voor hem in doel beland en deed dat superieur. Maar moest Svilar zo zijn dan stond hij vandaag bij Befinca tussen de lijnen en zouden ze hem niet uitlenen. Kleine nuance in u verhaal.
 • jozef van riel

  2 jaar geleden
  Hoe zouden de afbrekers van Svilar zelf reageren. Voetbalonbenul HVH belooft hem 1ste keeper (Boeckx/Svilar) te worden om dan nog vlug Sels te halen, later ook nog De Jong!! En (te) jong toen? Was 18 hé! Hoe oud was Courtouis kampioen met Genk? Hoe oud was Cassillas? Of Donnarumma bij AC Milan nu??
 • Nicolas Van Hoecke

  2 jaar geleden
  Arsenal niet veel budget, dat belooft voor een team dat heel zijn verdediging mag veranderen en de rest. Dat ze maar snel beginnen verkopen dan.
 • ronny geeraerts

  2 jaar geleden
  Als RSCA fan, zeg ik neen bedankt. Om weer een hele hoop ambras te komen maken wanneer hij eens niet speelt. Ga maar naar Antwerp jongen, uw vader heeft daar nog een paar bontjassen liggen. Ik hoop dat het in orde komt maar liefst niet bij ons.
 1. Koeman over toekomst Messi: "Het ligt in zijn handen"

  Koeman over toekomst Messi: "Het ligt in zijn handen"

 2. De Bilde en Van Damme laten in HLN SPORTCAST hun licht schijnen over Super League Saga
  Play
  HLN SPORTCAST

  De Bilde en Van Damme laten in HLN SPORTCAST hun licht schijnen over Super League Saga