Omar El Kaddouri (links).
Volledig scherm
Omar El Kaddouri (links). © BELGAIMAGE

Transfer Talk (24/6). El Kaddouri niet naar Standard - Anderlecht denkt aan spits Spurs - Ajax legt Quincy Promes voor vijf jaar vast

Transfer TalkZowel in het binnen- als buitenland kondigt zich een hete transferzomer aan. In onze dagelijkse rubriek Transfer Talk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Wie trekt er in het zog van Kompany naar Anderlecht? Welke toppers verliest kampioen Genk? En Ajax? En hoe zal het new look Manchester United eruit zien? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

10 reacties

 • Stefan Calluy

  3 jaar geleden
  Mag ik hier iedereen toch op wijzen dat buiten Standard niemand actief is op de markt, de markt tot eind augustus open is en de Jupiler league geen interessante piste is voor de buitenlandse (sub)toppers ? En dus kan je tot 31 augustus geen enkele conclusie trekken.
 • Roger Vanmol

  3 jaar geleden
  In de geruchten zie ik nog geen toptransfers voor Anderlecht. Hopelijk komen er die nog.
 • marc germeau

  3 jaar geleden
  Niks nieuws onder de zon: Belgische clubs, RSCA inbegrepen, moeten het voortaan stellen met afdankertjes van de echte groten. Dan maar hopen dat het meevalt. Zowel zijn ze 6 maanden later terug weg na veel gezeur over contracten. Zoniet wordt het een probleem te meer...
 • Stef Geentjens

  3 jaar geleden
  John Lachens ik weet niet of je dronken bent of blind! Ok Coucke en verschuren hebben een horrorjaar achter de rug en couck heeft een harde les geleerd, dit gebeurt hem geen 2 keer meer trust me, ze zijn een RSCA aan het opbouwen dat we al in 25 jaar niet meer gezien hebben, E spreken binnen een jaar nog wel eens!
 • Nicolas Van Hoecke

  3 jaar geleden
  Ik zie niks in dit artikel waarop je negatief kunt reageren op Anderlecht. Maar sommigen hun objectiviteit is hier ver te zoeken....
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.