Philippe Coutinho.
Volledig scherm
Philippe Coutinho. © REUTERS

Transfer Talk (16/8). Barça en Bayern hebben principeakkoord over uitleenbeurt Coutinho

5 reacties

 • Peter Van hese

  2 jaar geleden
  Haal Mirallas in huis
 • Pierre Verbeeck

  2 jaar geleden
  @Freddie. Helemaal akkoord, Club doet het juiste. Al meerdere jaren, ook toen het de resultaten nog uitbleven. Tot hoongelach van de RSCA'ers, want het resultaat was het enige wat telde voor hun... Het is dubbel genieten als Clubsupporter.
 • Wouter Van de Walle

  2 jaar geleden
  Oude glorie Depoitre doet het nochtans fantastsich bij Gent.. Niet te hoog van de toren blazen Freddie, de val zal eens zo hard zijn anders
 • Tygra Schepens

  2 jaar geleden
  Met geld kan je veel doen hoor.
 • Freddie HEREMANS

  2 jaar geleden
  De perfecte ploeg met de perfecte spelers op alle posities is bijna af... Neen, Club Brugge haalt geen oude glorien terug, geen ex-toppers die op een zij- en eindspoor zijn beland, geen uitgerangeerden die niemand nog wil. Wat een fantastisch scoutingsapparaat en verstandig toekomstgerichtmanagement werd er uitgebouwd. Een grote Club waar de fan heel trots op kan zijn.
 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.