Matthijs de Ligt.
Volledig scherm
Matthijs de Ligt. © EPA

Transfer Talk (11/6). “Barça bereikt akkoord over de Ligt” - Club laat overbodige verdediger vertrekken

VoetbalZowel in het binnen- als buitenland kondigt zich een hete transferzomer aan. In onze dagelijkse rubriek Transfer Talk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Wie trekt er in het zog van Kompany naar Anderlecht? Welke toppers verliest kampioen Genk? En Ajax? En hoe zal het new look Manchester United eruit zien? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

9 reacties

 • eric debanne

  2 jaar geleden
  Spijtig dat Eden hazard niet voor Barça heeft gekozen ...!
 • jozef van riel

  2 jaar geleden
  Inderdaad Jonas. De Ligt begrijpt dat Puque in de weg zal liggen bij Barcelona en dan ga je ook bij Barcelona spelen. Logisch toch!?
 • Lucas Vissers

  2 jaar geleden
  Spijtig ! Hazard had voor Barcelona moeten kiezen !
 • dirk govaerts

  2 jaar geleden
  ik hoop dat De Ligt zn haart laat kiezen en niet dat zn makelaar hem laat kiezen waarbij hij het meeste aan zn vingers kan laten hangen .Hij kan elders meer verdienen denk ik . Het zou de voetbal wereld sieren als spelers effectief NEE zeggen tegen wat een makelaar (veel tekengeld) wil .
 • Jean Emare

  2 jaar geleden
  Nice! Welkom! Jammer dat Eden voor real koos.. de melkkoe van Spanje.
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Coronapandemie zet EK-format onder druk, maar bondsvoorzitter Bayat sluit afgelasting uit: “UEFA heeft plan A, B, C en D”
  PREMIUM
  EK voetbal

  Coronapan­de­mie zet EK-format onder druk, maar bondsvoor­zit­ter Bayat sluit afgelas­ting uit: “UEFA heeft plan A, B, C en D”

  De hevigheid van de coronapandemie zet het format van het EK in juni – in twaalf Europese landen – onder druk. Ook een toernooi zonder of met beperkt publiek dreigt. Bondspreses Mehdi Bayat sluit een uitstel of afgelasting wel uit. “Ik heb er vertrouwen in dat het EK doorgaat, maar de UEFA zal geen levens in gevaar brengen.”
 3. Football Talk. Lotto Park wordt vaccinatiecentrum
  Football Talk

  Football Talk. Lotto Park wordt vaccinatie­cen­trum

  Anderlecht stelt het Lotto Park vanaf begin maart ter beschikking als vaccinatiecentrum. Dat meldt de club via de website. Er zullen 25.000 vaccins per maand toegediend. “Toen Burgemeester Fabrice Cumps ons contacteerde met de vraag om samen tegen het virus te strijden, hebben we niet geaarzeld om de grootscheepse operatie actief te ondersteunen. Het is onze rol om ten dienste te staan van de gemeenschap. We zijn trots om de deuren van ons stadion te openen voor de mensen van Anderlecht en alle andere Brusselaars”, aldus Jos Donvil, CEO van RSC Anderlecht.
 1. Transfer Talk. Cercle huurt Kroatische verdediger waarvoor Monaco nog 10 miljoen euro neertelde - Colassin uitgeleend aan Zulte Waregem
  Transfer Talk

  Transfer Talk. Cercle huurt Kroatische verdediger waarvoor Monaco nog 10 miljoen euro neertelde - Colassin uitgeleend aan Zulte Waregem

  Strahinja Pavlovic is de vierde wintertransfer van Cercle Brugge, na doelman Bruzzese, spits Denkey en middenvelder Van Der Bruggen. De 19-jarige Servische verdediger wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van AS Monaco. Vorig seizoen betaalde Monaco tien miljoen aan Partizan Belgrado voor de youngster, die eerst nog een seizoen bij Partizan bleef en dit seizoen slechts één minuut speelde in het Stade Louis II.
 1. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"

 2. Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"
  Play

  Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"