Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Timothy Castagne, die zes uur lang geopereerd werd, ontsnapte na botsing op EK aan einde carrière

Rode DuivelsDe breuk aan de arcadeboog - de rand van het bot boven het oog - bij Timothy Castagne was gecompliceerder dan aanvankelijk gedacht. Dat bracht een extra scan in het ziekenhuis van Antwerpen dinsdag voor de operatie aan het licht. Een operatie die tussen de 2 en de 4 uur zou duren, duurde uiteindelijk 6 uur. Én had de blessure drie centimeter hoger geweest, zat zijn carrière erop.

23 reacties

 • Guy Moreels

  1 jaar geleden
  Spoedig herstel. Hopelijk kan hij snel zijn plaats terug innemen. Het woord “opzettelijk” neem ik niet in de mond. Het was gewoon een spijtige botsing van de hoofden. Gelukkig betekent het geen einde voor zijn carrière !
 • Annette Van Meervelde

  1 jaar geleden
  De sommen die er mee gemoeid zijn, zijn veel en veel te hoog. Ze maken mekaar letterlijk af.Straks is ijshockey nog een zachte sport tegenover voetbal
 • eric verbruggen

  1 jaar geleden
  Goed herstel Timothy! Hopelijk snel terug op de voetbalvelden.
 • dominque pattyn

  1 jaar geleden
  Die speler van Rusland heeft zich niets te verwijten. Het was gewoon een puur ongeluk met hoofd tegen hoofd. Dat is het risico bij voetbal. Geen enkele werd gefloten.
 • Kris Vos

  1 jaar geleden
  Speler onmiddellijk schorsen die dit gedaan heeft was wel degelijk expres
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.