Thibaut Courtois na Supercup-winst over Hazard, de Gouden Bal en z’n pubalgie: “Het was geen ‘zever’ om die Nations League-wedstrijden over te slaan”

VoetbalEen nieuw seizoen, dezelfde Thibaut Courtois. Onze nationale nummer 1 was vooral in de beginfase belangrijk op een schot van Daichi Kamada. Met de Europese Supercup vult hij alweer een lege plek op zijn goedgevuld palmares. “Ik voel me op hetzelfde niveau als ik vorig seizoen ben geëindigd. Bovendien geeft het een goed gevoel om opnieuw te winnen.” Courtois sprak ook over de Gouden Bal en de situatie rond Eden Hazard. 

5 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Eddy verachtert : heel juist verwoord ! Gewoon de waarheid
 • eduard janssens

  2 maanden geleden
  Voor te schitteren op het WK zal toch meer aan spelen moeten komen want zijn de eisen van Martinez. zijn vriendje zal er wel voor zorgen dat hij erbij is
 • Eddy Verachtert

  2 maanden geleden
  Hij staat binnenkort voor Lewandowski,zal wat anders zijn, Forca Barca
 • Dirk Devriese

  2 maanden geleden
  Eden zal zeker niet vermoeid aan het WK beginnen maar wat kan je zonder wedstrijd ritme als je zo weinig speelt ,trainen alleen is niet het zelfde dan speel je geen 90min mentaal en fysiek
 • yvette van grasdorf

  2 maanden geleden
  Zeker weten hazard moet mee
 1. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.