Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Tessa Wullaert ruilt Anderlecht in voor het Nederlandse Fortuna Sittard: “Het ambitieuze plan van de club sprak mij enorm aan”

VoetbalHet hing al een tijdje in de lucht, maar zopas maakte het Nederlandse Fortuna Sittard de komst van Tessa Wullaert (29) bekend. De Red Flame en topscorer van de Super League tekende voor twee jaar. “Ik ben er van overtuigd dat ik met mijn ervaring een bijdrage kan leveren aan dit mooie project”, klinkt het bij Wullaert. 

3 reacties

 • Nick Caluwé

  1 maand geleden
  België is namelijk de competitie voor zowel man en vrouw waar, als je talent bezit en het mede dankzij radio/tv/internet 'wereldwijd' kan laten zien, er belangrijkere deuren opengaan dan enkel Belgische.
 • Bertrand Vanhevel

  1 maand geleden
  Met andere woorden: op het eind van de maand zal er meer op mijn rekening staan, het sportieve is bijzaak.
 • Piet Corneel

  1 maand geleden
  Ha zie de besten trappen het af.....zo zie je de club is dood ten einden!!!!!!!
 1. TRANSFERSOAPS. “Verschueren wilde mijn handtekening en begon zelfs te huilen toen ik ze niet gaf”: AA Gentspits Mido liet Anderlecht stikken
  PREMIUM
  Voetbal
  12

  TRANSFER­SOAPS. “Verschue­ren wilde mijn handteke­ning en begon zelfs te huilen toen ik ze niet gaf”: AA Gentspits Mido liet Anderlecht stikken

  Zelfgenoegzaam verlaat Michel Verschueren het Astridpark. Even ervoor heeft hij het woord gekregen én voor de camera’s de hand gedrukt van Mido, wonderkind van achttien die zich bij AA Gent in de kijker heeft gespeeld. Handtekeningen volgen er nooit. In de vijfde aflevering van onze reeks rond ‘transferdeals die alles hadden kunnen veranderen’ blikken we terug op de dribbel van de wispelturige Egyptenaar in 2001. De dolk in het hart van Mister Michel. Een dag na de cinema op Anderlecht tekent de Egyptenaar doodleuk bij... Ajax.