Robert Lewandowski met vrouw Anna vorige week op het gala in Parijs.
Volledig scherm
Robert Lewandowski met vrouw Anna vorige week op het gala in Parijs. © AFP

Teleurgestelde Lewandowski na zijn tweede plaats op Ballon d’Or: “Loze en weinig oprechte woorden Messi”

VoetbalEen week geleden ging de Ballon d’Or niet voor het eerst naar Robert Lewandowski (33), wel voor de zevende maal naar Lionel Messi (34). In de Poolse pers spreekt de spits van Bayern voor het eerst over zijn ontgoocheling. “Ik voel me verdrietig.”

28 reacties

 • Paulus de Mos

  1 maand geleden
  Het is geen oeuvre prijs Freddy de Keyzer , het gaar om het afgelopen jaar Een jaar waarin Messi maar wisselvallig presteerde voor zijn doen en Lewandowski top was Messi kan alleen presteren in een team dat om hem heen gebouwd is , zoals Barcelona in hun goede jaren, Lewandowski scoort overal Maar "France football" is een in Parijs gevestigd magazine en Messi speelt bij PSG dus dat zal mee geholpen hebben
 • Nick Mees

  1 maand geleden
  Het was dan ook een georchestreerd stukje theater waarbij de FIFA zijn eigen idool nogmaals beloonde omwille van… Ja, omwille van wat eigenlijk? Wat een farce!
 • Karel Van Beeck

  1 maand geleden
  Je bent geflikt Robert!
 • Piet Bataillie

  1 maand geleden
  Messi was verre van slecht. Je moet ook eens kijken naar de kwaliteit van de goals. Messi scoorde nog regelmatig uitzonderlijke vrijtrappen en enkele magische combinatiegoals. Bij Lewandowski zijn het meer typische spitsgoals en inleggers. OK hij verdient hem ook wel, hopelijk volgend jaar dan.
 • Marc Hellebaut

  1 maand geleden
  @Raf Lewandowski en Lukaku hetzelfde niveau?? @Lutgard u moet zich dringend effe de tijd gunnen naar 90 min te kijken ipv de samenvatting. @Alex,eerst effe kijken naar het verschil van kwaliteit tussen Polen en Argentinië. Messi heeft trouwens 10 jaar niets gewonnen met Argentinië. Ik vind wel wat mij betreft dat Messi super speler is/was?En heb er in 60 jaar toch al een paar zien passeren. Zelfde als beste aller tijden. Onmogelijk te zeggen. Messi en Ronaldo wel Supermannen laatste 20 jaar.
 1. In het spoor van Paul Onuachu tijdens zijn eerste dag als Gouden Schoen: “Mama kon alleen maar krijsen door de telefoon”
  Play
  PREMIUM
  Gouden Schoen
  42

  In het spoor van Paul Onuachu tijdens zijn eerste dag als Gouden Schoen: “Mama kon alleen maar krijsen door de telefoon”

  Het was een onophoudelijke stroom aan gelukwensen, tot diep in de nacht. Kersvers Gouden Schoen Paul Onuachu liet het allemaal op zich afkomen en genieten deed hij met volle teugen. Van het ontbijt over de taart tot de ovatie van zijn ploegmakkers en natuurlijk de knuffels van zijn Tracy. “Ik zal nooit vergeten waar ik vandaan kom, daarom ben ik zo emotioneel.” Een dag in het spoor van ‘Golden Paul’.
 2. Radja Nainggolan in opmerkelijk interview op Gouden Schoen: “Als Noa Lang hand voor de mond houdt, denk je toch: ‘Wat doet die allemaal?’”
  Play
  Gouden Schoen
  13

  Radja Nainggolan in opmerke­lijk interview op Gouden Schoen: “Als Noa Lang hand voor de mond houdt, denk je toch: ‘Wat doet die allemaal?’”

  Radja, zoals we hem kennen: recht voor de raap. Nainggolan (33) was gisteravond een van de topgasten op de Gouden Schoen, en dus kon een uitgebreid interview met Gilles De Bilde niet ontbreken. De sterkhouder van Antwerp kwam daarin terug op enkele uitspraken die hij vorige maand deed over Noa Lang (22). “Als hij nu eenmaal zo is, dan moet ik dat accepteren.”
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.