Promes vervangt Malen tijdens de voor Oranje verloren 1/8ste finale op het EK tegen Tsjechië.
Volledig scherm
Promes vervangt Malen tijdens de voor Oranje verloren 1/8ste finale op het EK tegen Tsjechië. © ANP

Telefoon nekt Quincy Promes en linkt de international van Oranje aan grootschalig drugsnetwerk en het neersteken van zijn neef

VoetbalOpvallende naam in Operatie Sky: Quincy Promes (30), vorige zomer nog op het EK met Oranje en goed voor 50 caps, ex-Ajax en momenteel op de loonlijst van Spartak Moskou. Zijn pgp (pretty good privacy)-telefoon was aangesloten op het vorig jaar door de politie ontsleutelde Sky-ECC-netwerk, waaruit blijkt dat de voetballer de spil was in een omvangrijk drugsnetwerk dat cocaïne invoerde en synthetische drugs naar Australië exporteerde. Daarnaast is de voetballer een verdachte in nog een aantal zaken, zoals poging tot moord en huiselijk geweld.

10 reacties

 • Peter Van Dam

  1 maand geleden
  Zoals ik al eerder zei op artikels over drugs. De mensen die met tonnen bezig zijn, zijn niet de dealertjes uit Borgerhout of gelijkaardige buurten. Zolang men de focus legt op de kleine vissen en niet in de hogere (rijkere) rangen deftig grote kuis gaat houden zal het probleem blijven duren. Wees maar zeker dat er heel wat namen tussen zullen zitten die gekend zijn. Dit is nu nog maar één gevalletje. Een paar ton dealen vergt kapitaal dus moet je het daar ook gaan zoeken. Simpel toch.
 • Dimitri De Witte

  1 maand geleden
  Als hij daar in Rusland blijft met al zijn Roebels kunnen ze hem in Europa niks meer maken. Tis niet dat de Rus dergelijke gevallen nu zomaar hier gaat uitleveren he.
 • claudio lugli

  1 maand geleden
  Dus gearresteerd en toch nog een transfer versieren.straf,dacht altijd dat je als je gearresteerd wordt een transfer gevangenis krijgt.
 • Ricci Latte

  1 maand geleden
  Hoe ongegeneerder je misdaad, hoe minder kans dat je gestraft wordt. En wij betalen steeds braaf een flutboete voor foutparkeren... gek toch!
 • Nick Mees

  1 maand geleden
  Typisch, niet meer of minder. Dat soort leeft enkel om de eigen rijkdom te etaleren.
 1. Ex-coach Priske daagt Antwerp voor de rechter: “Als er een zaak komt, lossen we dat intern op”
  Play
  Antwerp
  16

  Ex-coach Priske daagt Antwerp voor de rechter: “Als er een zaak komt, lossen we dat intern op”

  Brian Priske is boos. De ex-trainer van Antwerp sleept de Great Old voor de rechter. De Deen zou nog altijd wachten op zijn maandloon van mei, zijn vakantiegeld, zijn wedstrijdpremie van de laatste match in Union en zijn ontslagvergoeding. Priske vond intussen een nieuwe uitdaging bij Sparta Praag in Tsjechië – een dikke week na zijn ontslag op de Bosuil, wat het vermoeden doet rijzen dat Priske al langer in gesprek was met die club. Toen hij met andere woorden nog bij Antwerp aan de slag was. In Deurne Noord wenste men niet te reageren. “Mocht het tot een rechtszaak komen, zullen we dat intern oplossen. En zeker niet via de media.”