Promes vervangt Malen tijdens de voor Oranje verloren 1/8ste finale op het EK tegen Tsjechië.
Volledig scherm
Promes vervangt Malen tijdens de voor Oranje verloren 1/8ste finale op het EK tegen Tsjechië. © ANP

Telefoon nekt Quincy Promes en linkt de international van Oranje aan grootschalig drugsnetwerk en het neersteken van zijn neef

VoetbalOpvallende naam in Operatie Sky: Quincy Promes (30), vorige zomer nog op het EK met Oranje en goed voor 50 caps, ex-Ajax en momenteel op de loonlijst van Spartak Moskou. Zijn pgp (pretty good privacy)-telefoon was aangesloten op het vorig jaar door de politie ontsleutelde Sky-ECC-netwerk, waaruit blijkt dat de voetballer de spil was in een omvangrijk drugsnetwerk dat cocaïne invoerde en synthetische drugs naar Australië exporteerde. Daarnaast is de voetballer een verdachte in nog een aantal zaken, zoals poging tot moord en huiselijk geweld.

10 reacties

 • Peter Van Dam

  3 maanden geleden
  Zoals ik al eerder zei op artikels over drugs. De mensen die met tonnen bezig zijn, zijn niet de dealertjes uit Borgerhout of gelijkaardige buurten. Zolang men de focus legt op de kleine vissen en niet in de hogere (rijkere) rangen deftig grote kuis gaat houden zal het probleem blijven duren. Wees maar zeker dat er heel wat namen tussen zullen zitten die gekend zijn. Dit is nu nog maar één gevalletje. Een paar ton dealen vergt kapitaal dus moet je het daar ook gaan zoeken. Simpel toch.
 • Dimitri De Witte

  3 maanden geleden
  Als hij daar in Rusland blijft met al zijn Roebels kunnen ze hem in Europa niks meer maken. Tis niet dat de Rus dergelijke gevallen nu zomaar hier gaat uitleveren he.
 • claudio lugli

  3 maanden geleden
  Dus gearresteerd en toch nog een transfer versieren.straf,dacht altijd dat je als je gearresteerd wordt een transfer gevangenis krijgt.
 • Ricci Latte

  3 maanden geleden
  Hoe ongegeneerder je misdaad, hoe minder kans dat je gestraft wordt. En wij betalen steeds braaf een flutboete voor foutparkeren... gek toch!
 • Nick Mees

  3 maanden geleden
  Typisch, niet meer of minder. Dat soort leeft enkel om de eigen rijkdom te etaleren.
 1. Niet bepaald slim: opgenaaide Vincent Janssen beukt tegenstander omver en mist heenmatch in Turkije
  Play
  Antwerp
  11

  Niet bepaald slim: opgenaaide Vincent Janssen beukt tegenstan­der omver en mist heenmatch in Turkije

  Dan zet je ‘m op de bank, pakt-ie nog geel. Mark van Bommel zal vloeken, want de coach kan voor de heenmatch in en tegen Başakşehir geen beroep doen op Vincent Janssen. Geel geschorst, zijn derde geel karton in vier wedstrijden in de Conference League. De Nederlander liet zich opnaaien en beukte een verdediger van Lilleström in de rug, wanneer er geen bal te bespeuren was. Dat als spits, én bij een royale voorsprong voor Antwerp... Niet bepaald slim te noemen. “Daaraan zie je dat Janssen nog niet zichzelf is. Zich nog niet lekker voelt”, aldus cocommentator Gilles De Bilde.