Cristiano Ronaldo.
Volledig scherm
PREMIUM
Cristiano Ronaldo. © Photo News

Te oud, te duur of simpelweg Mbappé: waarom niemand - ook Real niet - zit te wachten op Cristiano Ronaldo

Buitenlands voetbalCristiano Ronaldo (36) zit met een probleem. Hij wil weg bij Juventus, maar geen enkele Europese topclub lijkt happig zijn om de Portugese superster binnen te halen. Vandaag nog gooide oude liefde Real de deur keihard dicht - in Madrid moet alles wijken voor Kylian Mbappé. Dus wat nu, CR7? Een situatieschets.

28 reacties

 • Jurgen Lenaerts

  2 maanden geleden
  Topscorer serie A met 5 goals meer dan big rom, topscorer EK.. CR7 is allesbehalve versleten. Wie hieronder iets anders zegt, raaskalt. Maar voor een 36-jarige is hij uitzonderlijk duur, en geen aankoop op de lange termijn. 2 jaar top zal hij zeker nog zijn, tenzij een blessure daar anders over beslist, maar daar 29+2x30 milj = 89milj voor investeren, dat doet topclubs afhaken natuurlijk..
 • Kristof Degros

  2 maanden geleden
  Er zullen genoeg ploegen zijn die hem wel willen ... Maar kunnen betalen is een andere zaak. Het is een zeer dure grap voor maximaal nog een paar jaar. Moest hij transfervrij zijn en dan een pak loon laten vallen (niet dat hij dat nog nodig heeft), dan kan hij zogoed spelen als hij wil. Maar hij wilt nog een prijs, en daar zijn maar een paar clubs die de mogelijkheid hebben. Hij zal niet bij Brugge, Antwerpen, Anderlecht of zelfs OHL komen spelen, hij wilt nog eens iets winnen
 • Eric De Baeremaeker

  2 maanden geleden
  Top kerel , speler , papa , zoon , broer enz… zijn fysiek , lichaam, ingesteldheid, spelinzicht enz… zijn top . In België zou hij nog met kop en schouders erboven uit steken . En voor het geld hoeft hij het niet meer te doen ! Bij ons tekenen ze een langdurig contract en ze presteren bijna niet meer .
 • Ivan Beelaert

  2 maanden geleden
  Was een fantastische voetballer waar ik met veel plezier heb naar heb mogen kijken,maar hij wordt ouder en moet beseffen dat er ook een tijd van gaan is.Zou beter stoppen en iets anders gaan doen met zijn leven.
 • dretie munkies

  2 maanden geleden
  Een ploeg die hem aantrekt verliest niet alleen veel geld maar ook alle respect !
 1. Lukaku kan interviews geven in liefst zeven verschillende talen, en da's geen toeval
  Play
  PREMIUM
  Champions League
  12

  Lukaku kan interviews geven in liefst zeven verschil­len­de talen, en da's geen toeval

  Straf. In een Champions League-document voor media meldt de UEFA welke talen een speler machtig is. Talen waarin de speler zich comfortabel genoeg voelt om een interview te geven. Bij de spelers van Chelsea zijn dat er soms één, soms twee, soms eens drie. Behalve bij Romelu Lukaku (28), daar staan er zeven. En het Congolese Lingala, een taal die Lukaku ook spreekt, ontbreekt dan nog. Heeft hij een ‘talenknobbel’? En bestaat dat eigenlijk wel?