Axel Witsel.
Volledig scherm
PREMIUM
Axel Witsel. © Photo News

Te koop en tegelijk toch niet te koop: het landingstraject van Axel Witsel in zijn laatste maanden bij Dortmund

VoetbalHij zal tevreden moeten zijn met minder minuten. Borussia Dortmund heeft Axel Witsel (33) op een landingstraject geduwd. Te koop en toch niet te koop. Achtergrond bij de contractsituatie en de toekomst van de man die bij de Rode Duivels het eerst op het wedstrijdblad komt. Een afweging van 10 miljoen euro. 

19 reacties

 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Einde carrière bij Dortmund was nooit een meerwaarde voor hen ...! Overschatte voetballer geweest ...traag altijd en achteruit voetballen met hem ... Goed om terug naar Luik te gaan ...🙄 Met zijn niveau van nu zal daar goed passen ...!
 • wesley netnem

  4 maanden geleden
  Ik heb hem nooit een goede voetballer gevonden ..achteruit voetbal is dan ook niet mooi om te kijken ..hij is een vertrager op het veld en af en toe smerig . Het ophemelen van voetballers is dan ook in dit land op en Top ...ik Wacht op de Diamanten Generatie ??
 • jozef van riel

  4 maanden geleden
  EN jij denkt Peter Soenens dat RSC Anderlecht de geschikte ploeg is voor Witsel?? Na wat hij gedaan heeft met Wasilevski!! N O O I T !!!!!!
 • percy colman

  4 maanden geleden
  Inderdaad Adil,op het moment is het wat moeilijker maar bvb is ook niet meer de machine van weleer trouwens was in zen beste periode wereldtop op zijn positie.
 • Els Martin

  4 maanden geleden
  Legt de boel te vaak lam en dat past niet meer in t moderne voetbal...
 1. “Ik denk dat Bart beter weet”: Union-CEO Bormans countert uitspraken Verhaeghe en stelt dat het al begint te kietelen om aan CL-avontuur te beginnen
  Play
  Union

  “Ik denk dat Bart beter weet”: Union-CEO Bormans countert uitspraken Verhaeghe en stelt dat het al begint te kietelen om aan CL-avon­tuur te beginnen

  “De fierheid overheerst.” Met die woorden vat Philippe Bormans, CEO van Union, het gevoel bij zijn ploeg samen op een speeldag voor het eind van de Champions’ play-offs. In een uitgebreide babbel met VTM NIEUWS komt de sterke man van de verrassende promovendus ook nog onder meer terug op de uitspraken van Club-voorzitter Bart Verhaeghe en hij laat ook zijn licht schijnen op een eventueel avontuur in de Champions League en de bouw van een nieuw stadion.
 2. Prins William bewierookt Jake Daniels (17), de eerste Britse voetballer in 32 jaar die uit de kast komt: “Dit vergt moed”
  Play
  Buitenlands voetbal
  5

  Prins William bewierookt Jake Daniels (17), de eerste Britse voetballer in 32 jaar die uit de kast komt: “Dit vergt moed”

  Blackpool-speler Jake Daniels (17) heeft zich in een exclusief interview met Sky Sports geout als homo. De Engelsman is zo de eerste Britse voetballer sinds Justin Fashanu in 1990 die uit de kast komt. “De dag nadat ik het verteld had aan mijn ouders, scoorde ik vier goals. Dat toont wat voor een last er van mijn schouders viel.” Intussen heeft ook prins William lof geuit voor de coming out van Daniels.
 3. Hans Vanaken na feestnacht: “Ik heb een zestal uurtjes geslapen, maar er zullen zeker jongens zijn die zich minder goed voelen”
  Play
  Club Brugge
  30

  Hans Vanaken na feestnacht: “Ik heb een zestal uurtjes geslapen, maar er zullen zeker jongens zijn die zich minder goed voelen”

  The day after. Na de middag arriveerden de spelers van kampioen Club Brugge op het Belfius Basecamp. Eerst Alfred Schreuder, die zijn laatste week als coach van Club aanvat. Nadien volgden onder meer Sargis Adamyan, Ruud Vormer, Denis Odoi en Tajon Buchanan. Carl Hoefkens, in beeld om de nieuwe T1 te worden, kwam met de fiets naar het oefencomplex. Qua kleine oogjes na de feestnacht viel het eigenlijk nog mee. “Zoals ik het gisterenavond zag, had ik wel wat anders verwacht”, grijnsde Hans Vanaken.
 4. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.