Philippe Montanier.
Volledig scherm
Philippe Montanier. © Photo News

Standard zet samenwerking met trainer Montanier stop, CEO Grosjean: “Dit is een moeilijk moment voor iedereen”

VoetbalPhilippe Montanier (56) is niet langer de trainer van Standard. Dat bevestigde CEO Alexandre Grosjean. De nederlaag van gisteravond tegen STVV was de druppel. Ook Montaniers assistent Mickaël Debève werd bedankt voor bewezen diensten.

10 reacties

 • peter destoop

  2 maanden geleden
  het was overduidelijk dat de spelers niet wilden spelen. Het wordt dus eens tijd dat er ook aan spelers financiële boetes worden opgelegd ipv iedere keer de trainer buiten te gooien. In de privé hadden ze al lang hun C4 gekregen, als ze al ooit aan werk zouden geraken want dan moet je werkelijk iedere dag minstens 8 uur arbeid verrichten.
 • rodrigues frans

  2 maanden geleden
  sinds het vertrek van Sa Pinto is het maar bergaf gegaan.
 • INGRID DE CREMER

  2 maanden geleden
  Mph zal daar niet aan beginnen ,hij is verleden jaar gestopt ,omdat hij na de financiële moeilijkheden dit zien aankomen had .Zo zie je maar zonder goed materiaal is geen enkele trainer zijn geld waard.
 • Alfons Detemmerman

  2 maanden geleden
  En ze spreken zo graag van de grote 4. Geloven ze zelf nog dat ze daar bij horen?
 • Denis Hoedemaekers

  2 maanden geleden
  Het kan toch niet zijn dat er in een club zoals Standard met een eigen academie, ieder jaar geen lichting spelers moeten zijn van betere kwaliteit dan de 3de en 4de rangs aankopen die er ieder jaar gebeuren! D. Hoedemaekers Leuven
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"