BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Spreek Antwerp en coach Brian Priske niet over het vangnet van de Conference League: “Daar denkt niemand aan”

AntwerpGeen Viktor Fischer en geen Michael Frey. Samen goed voor 7 van de 8 Antwerpse goals dit seizoen. Een beetje zenuwpees krijgt het dan al ongemakkelijk. Niet Brian Priske. Die is de rust zelve, één en al vertrouwen. “Niemand hier denkt aan verlies.”

2 reacties

 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Volgens de media zijn Antwerp en Anderlecht titel favoriet, Gent iets minder, dus.. Hoe die drie Belgische ploegen in “conference” gaan doen is me gelijk, maar met dergelijke tegenstanders breng je de punten mee naar huis. Punt.
 • marc van de poel

  2 maanden geleden
  Heerlijk, zo een trainer. Helemaal anders dan bv Kompany of van Haezenbroeck, die zichzelf steeds indekken en op voorhand al een hele reeks excuses en uitvluchten klaar hebben, moest het (zoals zo vaak bij hun), fout lopen. Go, Anwerp. (Beerschot supporter)
 1. Football Talk. Selemani verlengt contract bij KV Kortrijk, waar Van Handenhoven T2 wordt - KV Mechelen veroordeelt gedrag supporters
  voetbal

  Football Talk. Selemani verlengt contract bij KV Kortrijk, waar Van Handenho­ven T2 wordt - KV Mechelen veroor­deelt gedrag supporters

  KV Mechelen veroordeelt het gedrag van sommige supporters zondagavond tijdens de wedstrijd op Beerschot. In het uitvak werd een voetzoeker tot ontploffing gebracht, wat bij meerdere fans gehoorschade opleverde. “Dit gedrag is ongepast. KV Mechelen is een familieclub en trots op zijn divers publiek, zowel jongeren, kinderen als vrouwen komen massaal naar wedstrijden kijken”, aldus Malinwa. “Het tot ontploffing brengen van zo’n luide voetzoeker getuigt van weinig respect voor de medesupporters. De veiligheidsdiensten deden al het nodige werk, ook de club zal de dader hiervoor streng straffen.”
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Reanimatie op de tribune: Newcastle United-Tottenham halfuur stilgelegd, toestand van fan stabiel
  Premier League

  Reanimatie op de tribune: Newcastle Uni­ted-Tottenham halfuur stilgelegd, toestand van fan stabiel

  De wedstrijd tussen Newcastle United en Tottenham Hotspur (2-3 eindstand) is een halfuur stilgelegd. Een supporter van de thuisclub kreeg plots hartproblemen en moest in de volle tribunes gereanimeerd worden. Na een halfuur werd duidelijk dat hij nog in leven was en kon de man naar het ziekenhuis afgevoerd, waarna de wedstrijd werd hervat. Newcastle laat weten dat de toestand van de man stabiel is.