Volledig scherm
© AFP

Spanje wint zuinig van Zwitserland, Duitsland boekt eerste zege ooit in Nations League

Nations LeagueSpanje en Duitsland hebben zaterdagavond op de derde speeldag van groep 4 in de A-divisie van de Nations League overwinningen behaald. Spanje won in Madrid zuinig met 1-0 van Zwitserland. Duitsland behaalde zowaar zijn eerste Nations League-overwinning ooit, met 1-2 bij Oekraïne.

0 reacties

 1. PORTRET. Leeftijd hoeft geen nadeel te zijn voor Will Still (28), kersvers T1 bij Beerschot: “Als je weet waarover je spreekt, dwing je automatisch respect af”
  PREMIUM
  Jupiler Pro League

  PORTRET. Leeftijd hoeft geen nadeel te zijn voor Will Still (28), kersvers T1 bij Beerschot: “Als je weet waarover je spreekt, dwing je automa­tisch respect af”

  “Een gedreven voetbalfreak die een goed zicht heeft op het spel en vlot communiceert met de mensen rondom hem.” Ziedaar Will Still in een notendop. De voormalige assistent van Hernan Losada wordt op zijn 28ste de jongste hoofdcoach ooit in onze hoogste voetbalklasse. “Zijn jonge leeftijd hoeft geen nadeel te zijn.”
 2. Hernan Losada kiest voor Amerikaans avontuur bij DC United: “Timing is ongelukkig, maar cirkel is hier rond”
  Play
  Beerschot

  Hernan Losada kiest voor Amerikaans avontuur bij DC United: “Timing is ongelukkig, maar cirkel is hier rond”

  Hernan Losada heeft zijn keuze gemaakt. De Argentijnse coach van Beerschot vertrekt naar het Amerikaanse DC United. Dat heeft hij in aanloop naar het competitieduel tegen Club Brugge intern meegedeeld. Onze informatie werd door Beerschot na de match officieel bevestigd en ook Losada stelde na de 0-3-nederlaag dat het om zijn laatste match als coach van de Antwerpse club ging: “De cirkel bij Beerschot is rond.”
 1. Chris Froome (35) gelooft nog in vijfde Tourzege: "Ik voel me nog jong"
  Play

  Chris Froome (35) gelooft nog in vijfde Tourzege: "Ik voel me nog jong"

 2. Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantaine
  Play
  Australian Open

  Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantai­ne

  18 januari