De panna van Vertonghen en De Bruyne.
Volledig scherm
De panna van Vertonghen en De Bruyne. © Instagram Vertonghen en De Bruyne

“Sorry, Jan”: Vertonghen zadelt Foket met panna op, maar De Bruyne geeft hem nadien meesterlijk koekje van eigen deeg

Rode DuivelsWie uitdeelt moet ook kunnen incasseren. In een rondo - een trainingsvorm waarbij de spelers ín de cirkel moeten jagen op de bal - bij de Rode Duivels ging het er bijwijlen zeer technisch aan toe. Mét twee panna’s. Eerst speelde Jan Vertonghen collega-verdediger Thomas Foket door de benen, waarna diezelfde Jan zélf het slachtoffer werd van een panna. Het was Kevin De Bruyne die de recordinternational heerlijk ringeloorde. “Wanneer iets te mooi is om het niet te posten. Sorry, Jan”, schreef KDB bij de video - een koekje van eigen deeg. 

0 reacties

 1. Football Talk. Solskjaer tekent nieuw contract bij Manchester United
  Football Talk
  1

  Football Talk. Solskjaer tekent nieuw contract bij Manchester United

  Ole Gunnar Solskjaer heeft een nieuw contract getekend bij Manchester United, dat hem minstens tot 2024 aan de club verbindt. In de verbintenis is tevens een optie op een extra jaar opgenomen. Solskjaer, die als speler al elf jaar aan de slag was op Old Trafford en onder het bewind van Sir Alex Ferguson de Champions League won, is sinds 2018 trainer bij de Red Devils. Hij maakte in eerste instantie op interimbasis de overstap van het Noorse Molde, maar hij presteerde zo goed dat United hem er definitief losweekte.
 2. Coach Valerenga: “Ik zie mogelijkheden in de manier waarop Gent als ploeg verdedigt”
  Conference League
  1

  Coach Valerenga: “Ik zie mogelijkhe­den in de manier waarop Gent als ploeg verdedigt”

  AA Gent neemt het donderdagavond op tegen het Noorse Valerenga in de voorrondes van de nieuwe UEFA Conference League. De coach van de Noren, Dag-Eilev Fagermo ziet kansen voor zijn team. Hij hoopt te profiteren van wat volgens hem het zwakke punt van de Buffalo’s is, de organisatie. Sterspeler Aron Dønnum, die dicht bij een transfer naar Standard staat, is er alvast niet bij.