Op de overgang van Krépin Diatta van Club naar Monaco voor 20 miljoen euro na viel er betrekkelijk weinig te beleven in deze wintermercato.
Volledig scherm
Op de overgang van Krépin Diatta van Club naar Monaco voor 20 miljoen euro na viel er betrekkelijk weinig te beleven in deze wintermercato. © Photo News

Slechts 17 miljoen uitgaven door 18 eersteklassers: wintermercato nooit zó koel, zowel nationaal als internationaal

VoetbalNooit was de Europese wintermercato zo kalm. De vijf grootste voetballanden betaalden in totaal zo’n 630 miljoen euro minder dan vorig jaar. In België waren de voorbije jaren nooit zo weinig transfers in januari. 

2 reacties

  • Frank Coussement

    8 maanden geleden
    De superleaugue is grootheidswaanzin. Denk je dat supporters van veel ploegen die niet meer kunnen meedoen plots voor een andere ploeg gaan supporteren. De interesse die voor velen verdwijnt een mes dat snijd langs 'twee kanten.
  • Rik Cappelle

    8 maanden geleden
    Niemand heeft een betere transfer gerealiseerd dan Club door Schrijvers te verkopen aan OHL voor 2 mio€. Weg met die handel. Diegene die volgens sommigen te weinig kansen kreeg van Clement. Gelukkig maar, anders waren we kandidaat PO2. A propos hoeveel doelpunten heeft hij al gescoord voor OHL nu hij volop zijn kansen krijgt. En doe er maar het aantal assists en punten sedert zijn transfer ook maar bij.