De miljoenenvilla (links) van Manchester City-verdediger Benjamin Mendy (rechts)
Volledig scherm
De miljoenenvilla (links) van Manchester City-verdediger Benjamin Mendy (rechts) © Otro

Slachtoffer getuigt hoe Benjamin Mendy ‘panic room’ regelde via vingerafdruk en haar 3 keer op 20 minuten tijd zou hebben verkracht

VoetbalEen nieuwe dag, nieuwe gruwelijke details in het proces tegen de Franse voetballer Benjamin Mendy (28). Een van de slachtoffers vertelt op 20 minuten drie keer te zijn verkracht geweest in de ‘panic room’ - waarbij Mendy de deur bedient via zijn vingerafdruk. “Hij zei: ‘vertel het aan niemand en je kan hier elke dag komen’. Alsof het een voorrecht was om met hem seks te hebben.”

12 reacties

 • frans vullings

  4 maanden geleden
  Waarom mag deze vent vrij rondlopen, en misschien meer slachtoffers maken of omdat hij meer geld heeft dan zijn slachtoffers.
 • Guido Verlinden

  4 maanden geleden
  Die mannekes zijn gewoon zo.!
 • Evy DeBaere

  4 maanden geleden
  Als hij de gevangenis in moet, hoop ik dat hij daar alle dagen een "Panic room" behandeling krijgt.
 • jos segers

  4 maanden geleden
  Levenslang achter slot en grendel aub. Geef ze ook een megaboete zodat ze terug staan van waar ze zijn begonnen. Hopelijk wordt dit realiteit want met hun legertje topadvocaten denk ik dat ze snel zullen vrij zijn.
 • Liliane Vleminckx

  4 maanden geleden
  Mendy das blijkbaar beter in bed dan op het grasveld
 1. Kosovaarse feministe vindt schunnig gebaar van Granit Xhaka schandalig, waarop vader van speler de aanval inzet: “Je kent niets van sport, emoties of Albanezen!”
  5

  Kosovaarse feministe vindt schunnig gebaar van Granit Xhaka schandalig, waarop vader van speler de aanval inzet: “Je kent niets van sport, emoties of Albanezen!”

  Met de familie Xhaka wordt niet gedold. Dat werd nog maar eens duidelijk in de slotfase van de politiek gevoelige Servië - Zwitserland (2-3) op het WK voetbal, dat mocht nu ook de Kosovaarse feministe en activiste Zana Avdiu ondervinden. Toen zij in een Kosovaarse sporttalkshow misbaar maakte over het gebaar dat Xhaka in die match richting Servische bank maakte (de middenvelder greep zich in het kruis), belde de vader van Granit in om Avdiu met de grond gelijk te maken.