De miljoenenvilla (links) van Manchester City-verdediger Benjamin Mendy (rechts)
Volledig scherm
De miljoenenvilla (links) van Manchester City-verdediger Benjamin Mendy (rechts) © Otro

Slachtoffer getuigt hoe Benjamin Mendy ‘panic room’ regelde via vingerafdruk en haar 3 keer op 20 minuten tijd zou hebben verkracht

VoetbalEen nieuwe dag, nieuwe gruwelijke details in het proces tegen de Franse voetballer Benjamin Mendy (28). Een van de slachtoffers vertelt op 20 minuten drie keer te zijn verkracht geweest in de ‘panic room’ - waarbij Mendy de deur bedient via zijn vingerafdruk. “Hij zei: ‘vertel het aan niemand en je kan hier elke dag komen’. Alsof het een voorrecht was om met hem seks te hebben.”

12 reacties

 • frans vullings

  2 maanden geleden
  Waarom mag deze vent vrij rondlopen, en misschien meer slachtoffers maken of omdat hij meer geld heeft dan zijn slachtoffers.
 • Guido Verlinden

  2 maanden geleden
  Die mannekes zijn gewoon zo.!
 • Evy DeBaere

  2 maanden geleden
  Als hij de gevangenis in moet, hoop ik dat hij daar alle dagen een "Panic room" behandeling krijgt.
 • jos segers

  2 maanden geleden
  Levenslang achter slot en grendel aub. Geef ze ook een megaboete zodat ze terug staan van waar ze zijn begonnen. Hopelijk wordt dit realiteit want met hun legertje topadvocaten denk ik dat ze snel zullen vrij zijn.
 • Liliane Vleminckx

  2 maanden geleden
  Mendy das blijkbaar beter in bed dan op het grasveld
 1. Bedrukte gezichten bij Anderlecht-spelers daags na pijnlijk verlies tegen Charleroi: “Hoeveel kansen heb je nog nodig om te scoren?”
  Play
  Jupiler Pro League
  24

  Bedrukte gezichten bij Anderlecht-spe­lers daags na pijnlijk verlies tegen Charleroi: “Hoeveel kansen heb je nog nodig om te scoren?”

  “Hoeveel kansen heb je nog nodig om een goal te maken?” Anderlecht-kapitein Hendrik Van Crombrugge vroeg het zich luidop af. Geen twijfels, maar frustraties overheersten gisteren in het Park na een pot die overliep van de offensieve onmondigheid. De bedrukte gezichten waarmee de spelers vanochtend aankwamen op Neerpede, bevestigen die frustraties alleen maar.
 2. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.