Sinisa Mihajlovic
Volledig scherm
Sinisa Mihajlovic © Photo News

Sinisa Mihajlovic moet werk opnieuw stilleggen wegens kanker, maar Bologna wil contract verlengen

Buitenlands VoetbalSinisa Mihajlovic had zaterdag op een persconferentie droevig nieuws te vertellen. De 53-jarige trainer van Bologna FC in de Serie A moet het werk opnieuw tijdelijk stilleggen vanwege kanker. Toch wil Bologna het contract van Mihajlovic met een jaar verlengen, tot de zomer van 2024.

0 reacties

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. DEBAT VAN DE DAG. Pro League wil gecontroleerd vuurwerk toelaten in voetbalstadions: een goed idee?
  57

  DEBAT VAN DE DAG. Pro League wil gecontro­leerd vuurwerk toelaten in voetbalsta­di­ons: een goed idee?

  De Pro League werkt momenteel aan een voorstel om Bengaals vuurwerk te legaliseren, weliswaar onder strenge voorwaarden. Zo zouden vuurpijlen afgestoken mogen worden in speciaal aangeduide zones waar geen publiek in de buurt is. Wat denk jij? Is het een goed idee om gecontroleerd vuurwerk toe te laten in voetbalstadions onder strenge voorwaarden? Vanavond bundelen we de boeiendste reacties in een nieuw stuk. Lees hieronder alvast wat enkele experts ervan vinden.
 2. DE LAATSTE RECHTE LIJN. Wie zakt mee met Seraing? Kortrijk, Eupen, Oostende en Essevee tussen hangen en wurgen
  PREMIUM
  3

  DE LAATSTE RECHTE LIJN. Wie zakt mee met Seraing? Kortrijk, Eupen, Oostende en Essevee tussen hangen en wurgen

  Onze achttien eersteklassers zijn de rode vod gepasseerd. Met een rotvaart duiken ze de laatste rechte lijn in richting het einde van het reguliere seizoen. Op verschillende fronten wordt nog hevig gestreden. Wie pakt het laatste ticket voor de Champions’ play-offs? Wie moet zich tevreden stellen met een plek in de Europe play-offs en wie ontloopt op het nippertje de degradatie? Vandaag de strijd tegen degradatie, met naast het alleen in theorie nog niet gedegradeerde Seraing een strijd tussen KV Kortrijk, Eupen, Oostende en Zulte Waregem voor de twee plaatsen om overleving.
 3. Cercle Brugge houdt zijn kansen op de Europe play-offs gaaf na een oververdiende 2-0-zege tegen een erg matig KV Kortrijk
  2

  Cercle Brugge houdt zijn kansen op de Europe play-offs gaaf na een overver­dien­de 2-0-zege tegen een erg matig KV Kortrijk

  De strijd om de achtste plaats blijft ongemeen spannend. Cercle Brugge klimt door een al bij al vrij makkelijke overwinning tegen een onkennelijk KV Kortrijk opnieuw over Anderlecht en Charleroi naar de ‘pole position’ voor het laatste ticket in de Europe play-offs. Anderlecht speelt morgen op Eupen, Charleroi vanavond in Westerlo. Somers opende de score voor Cercle en Ayase Ueda legde vanop elf meter de eindscore nog voor de pauze vast. De Japanner nadert in de topschuttersstand tot op één treffer van Vincent Janssen, Hugo Cuypers en Paul Onuachu. KV Kortrijk is nog steeds niet helemaal gered.