Silvio Proto praat openhartig over zijn afscheid.
Volledig scherm
PREMIUM
Silvio Proto praat openhartig over zijn afscheid. © Instagram

Silvio Proto openhartig in eerste interview na zijn afscheid: “Met wat ik nu weet over het voetbalwereldje, was ik misschien een andere weg ingeslagen”

Voetbal“Het voetbal heeft me veel gegeven, maar ik ga uit die wereld stappen. Ik wil léven. Ik wil gelukkig zijn.” in zijn eerste interview sinds hij zijn contract bij Lazio beëindigde, praat Silvio Proto (37) openhartig over zijn afscheid. Silvio Proto Uncensored. “Weet je dat ik mezelf nooit toestond om frieten te eten?”

9 reacties

 • Rrwin De Jaeger

  5 maanden geleden
  Is nochtans altijd een voorbeeld figuur geweest en vooral een perfectionist... Dat kan men hem niet afnemen! Is altijd een stap verder gegaan als doelman... Het ga je goed Silvio en je gezinnetje!! Profiteer nu maar van al je verdiende centjes die je verdiend hebt ontvangen....
 • John De roo

  5 maanden geleden
  40 jaar aan de band in de Volvo is idd een veel beter leven dan 10 jaar de profvoetballer "moeten" uithangen. De ondankbaarheid voor zulk een begiftigd en bevoorrecht leven is gewoonweg dégoûtant.
 • Nancy De Cloedt

  5 maanden geleden
  Je bent nog jong en ziet nu in dat er nog andere dingen zijn buiten voetbal die misschien nu wel op de eerste plaats komen zoals je gezin. Veel succes in de toekomst.
 • MARTINE VAN HECKE

  5 maanden geleden
  Als je geen frieten wil eten is omdat jij dat gewoon wou, ik heb profrenners die toch geregeld toch een een pak friet komen halen bij mij. Die mensen hebben daar ook eens behoefte aan. En dit sport is toch nog een niveau hoger dan voetbal.
 • walter molenberghs

  5 maanden geleden
  Als hun bankrekening uitpuilt van het geld, dan pas hebben ze spijt dat ze voetballer geweest zijn. Ge moet niet vragen hoeveel verstand die mannen hebben.