PN
Volledig scherm
© PN

Selfie na selfie voor Simon Superman en glimmen van trots: Club weer thuis na historische kwalificatie in Champions League

Champions LeagueClub Brugge, ‘the day after’. Kleine oogjes, een delegatie die nog profiteerde van een feestroes. “In het hotel hebben we een glas gedronken. Dat was wel op zijn plaats na zo’n historische prestatie.” En een speler die mediaverplichtingen er met de glimlach bijnam.

3 reacties

 • Ivan Goeman

  3 maanden geleden
  Gouden jaar toch niet in 2016
 • steve ryckier

  4 maanden geleden
  Super prestatie -> doet denken aan de gouden jaren ook al tegen Atletico, Juventus en een finale tegen Liverpool. En nog steeds niet vergeten…. Van Gool gaat voor eigen succes Ipv de pass naar Raoul Lambert of het was overwinning voor blauw-zwart.
 • Jacky Van den bossche

  4 maanden geleden
  Bravo.
 1. Bernd Storck (KV Kortrijk), die deze week zestig werd, weet hoe belangrijk de partij tegen KV Oostende is: “Enkel met een overwinning mogen we tevreden zijn”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Bernd Storck (KV Kortrijk), die deze week zestig werd, weet hoe belangrijk de partij tegen KV Oostende is: “Enkel met een overwin­ning mogen we tevreden zijn”

  KV Kortrijk kijkt morgenavond het geplaagde KV Oostende in de ogen. Na de WK-break konden de Kustboys nog geen enkele keer aan het langste eind trekken. KVO pakte een schamele 0 op 15 en staat voorlaatste in de klassering. KVK-coach Bernd Storck weet dat zijn ploeg hen nog dieper in de put kan duwen.
 2. Kleine oogjes, massa’s felicitaties en smurfentaart voor Nicky Evrard op haar Gouden Dag: “Ik denk niet dat dit mijn laatste interview zal zijn”
  PREMIUM

  Kleine oogjes, massa’s felicita­ties en smurfen­taart voor Nicky Evrard op haar Gouden Dag: “Ik denk niet dat dit mijn laatste interview zal zijn”

  ‘The price of fame’. Nicky Evrard (27) werd vandaag - met kleine oogjes - van het ene naar het andere interview gesleurd. “Het is nog even wennen.” Gelukkig was er tussendoor ook tijd voor taart. En haar trofee was nooit ver uit de buurt, zelfs de mannenploeg van OHL kwam haar feliciteren. Een dag in het spoor van de kersverse Gouden Schoen.