PN
Volledig scherm
© PN

Selfie na selfie voor Simon Superman en glimmen van trots: Club weer thuis na historische kwalificatie in Champions League

Champions LeagueClub Brugge, ‘the day after’. Kleine oogjes, een delegatie die nog profiteerde van een feestroes. “In het hotel hebben we een glas gedronken. Dat was wel op zijn plaats na zo’n historische prestatie.” En een speler die mediaverplichtingen er met de glimlach bijnam.

3 reacties

 • Ivan Goeman

  3 maanden geleden
  Gouden jaar toch niet in 2016
 • steve ryckier

  3 maanden geleden
  Super prestatie -> doet denken aan de gouden jaren ook al tegen Atletico, Juventus en een finale tegen Liverpool. En nog steeds niet vergeten…. Van Gool gaat voor eigen succes Ipv de pass naar Raoul Lambert of het was overwinning voor blauw-zwart.
 • Jacky Van den bossche

  3 maanden geleden
  Bravo.
 1. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”