Wayne Rooney sprak zich uit in het eeuwige debat rond Lionel Messi en Cristiano Ronaldo
Volledig scherm
Wayne Rooney sprak zich uit in het eeuwige debat rond Lionel Messi en Cristiano Ronaldo © Photo News/Reuters

Rooney komt met opvallende bekentenis en kiest tussen Messi en Ronaldo: “Hij martelt je eerst alvorens hij je helemaal dood doet”

VoetbalGeen mens die meer scoorde voor Engeland en Manchester United dan Wayne Rooney (34). En toch vindt de Engelsman zelf dat hij geen echte goalgetter was. In zijn column voor The Sunday Times liet Rooney ook zijn licht schijnen op het eeuwige debat rond Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. “Er komt niemand meer die hun statistieken zal evenaren.”

 1. Dewaest blijft in Genkse B-kern: “Niet het juiste moment om hem terug bij groep te halen”
  KRC Genk

  Dewaest blijft in Genkse B-kern: “Niet het juiste moment om hem terug bij groep te halen”

  Sébastien Dewaest keert voorlopig niet terug naar de Genkse A-kern, hij blijft zijn conditie onderhouden bij de beloften. Vorige week stonden een aantal gesprekken op het programma tussen Dewaest, Thorup en het Genks bestuur. “Na die gesprekken is het ons aanvoelen dat het niet het juiste moment is om Sébastien opnieuw te nemen in de A-kern”, zei Thorup. “Of dat in de toekomst wel zal gebeuren kan ik op dit moment nog niet zeggen.” Dewaest zit al anderhalve maand in de B-kern nadat hij op training een aanvaring had met de voormalige coach Hannes Wolf. Nadien gaf hij de club de boodschap te willen vertrekken tijdens de transferperiode. Dewaest stond op een bepaald moment dicht bij een overgang naar Anderlecht en had zelfs een onderhoud met Kompany, maar tot een definitief akkoord tussen alle partijen kwam het niet. Hoe het verder moet is op dit moment de grote vraag. Hoe langer dat duurt, hoe moeilijker het wordt om Dewaest terug op te nemen in de A-kern. De 29-jarige verdediger heeft nog een contract tot 2023 bij Genk en is één van de grootverdieners.
 1. Harry! Bale! Hugo! Toby! Son! Sterren van Tottenham luid toegejuicht bij vertrek naar de Bosuil
  Play
  Europa League

  Harry! Bale! Hugo! Toby! Son! Sterren van Tottenham luid toege­juicht bij vertrek naar de Bosuil

  Harry! Bale! Hugo! Toby! Son! De Premier League-sterren van Tottenham Hotspur werden luid toegejuicht bij het verlaten van hun hotel, het Radisson Blu op het Astridplein in Antwerpen. Vooral Harry Kane, Gareth Bale, Hugo Lloris, Son Heung-min en onze Toby Alderweireld werden ondanks mondmasker snel herkend op weg naar de Bosuil. José Mourinho pleziert de Belgische fans alvast (weeral) niet en houdt de Rode Duivel op de bank.
 1. Matchwinnaar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"
  Play

  Matchwin­naar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"

 2. Mourinho nederig na verlies tegen Antwerp: "Beste ploeg won"
  Play

  Mourinho nederig na verlies tegen Antwerp: "Beste ploeg won"