Ronald Koeman.
Volledig scherm
PREMIUM
Ronald Koeman. © EPA/Videoland

Ronald Koeman geeft zich bloot in persoonlijke docu: “Klappen krijgen doet wat met iemand, en de kijkers mogen dat zien”

VoetbalIn het tweede deel van zijn persoonlijke docu-serie gooit Ronald Koeman de deuren in Barcelona open. Ook in moeilijke tijden ziet de kijker wat het met hem en zijn gezin doet. “Niet alles wat ik heb gezegd, kan je uitzenden. Maar onze gevoelens zitten er wel in.”

1 reactie

 • Lorenzo Parmentier

  1 maand geleden
  Over klappen krygen gesproken. Koeman weet je tegen wie je dinsdag speelt Bayern munchen. Laatste keer 2-8 .benieuwd wa het nu zal geve zonder messi. Zonder griezmann. Zonder suarez. En bayern met zelfde elftal als toen .
 1. Gunter Van Handenhoven is verrassende assistent van Belhocine bij KV Kortrijk: “Ik heb geen seconde getwijfeld”
  KV Kortrijk

  Gunter Van Handenho­ven is verrassen­de assistent van Belhocine bij KV Kortrijk: “Ik heb geen seconde getwijfeld”

  Een surprise van de chef. KV Kortrijk kondigde maandagmiddag Gunter Van Handenhoven aan als nieuwe rechterhand van Karim Belhocine. De 42-jarige ex-profvoetballer, -jeugdtrainer en -teammanager kent het voetbalwereldje door en door en werkte de voorbije jaren met volle goesting als lijnreporter bij Eleven Sports. “Maar als iemand als Karim je die vraag stelt...”
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.