Rode Duivels trekken met de glimlach naar Italië voor het weerzien met Frankrijk

RODE DUIVELSA fun day at the office. Met een goedgemutste Eden – hoe kan het ook anders? –, een ontspannen De Bruyne en een opgewekte Lukaku. Wat dat betreft zit het al goed voor de Final Four. 

4 reacties

 • Norman Kamosi

  1 jaar geleden
  Laten wij rustig blijven,het zou natuurlijk mooi zijn als wij de Fransen zouden kunnen kloppen in de Nations League donderdag,dan zal dat de revanche zijn van de verloren wedstrijd van de WK2018,ik ben ook een fan van de Rode Duivels,gewoon afwachten nu.
 • Nico De visser

  1 jaar geleden
  Wat gaan die nekken volledig afgaan tegen de Fransen. Haha
 • Bert Brugge

  1 jaar geleden
  Commentaar van Gilles De Bilde... Best dat we nog Franstalige pers hebben ook.
 • Peter Van Mol

  1 jaar geleden
  Op hun doos, niks revanche. Doen precies of er spelen de halve finale van het WK… nations league is een fantasietje van Uefa om nog meer geld te cashen.
 1. Een sneltrein op rechts, speler op een zijspoor bij Standard en een ex-Bruggeling: alles wat u moet en mag weten over de elf van Marokko
  PREMIUM
  1

  Een sneltrein op rechts, speler op een zijspoor bij Standard en een ex-Bruggeling: alles wat u moet en mag weten over de elf van Marokko

  ‘All eyes on’ Hakim Ziyech, speler van Chelsea, man met een heerlijke pass en dito schot voor het duel met onze Duivels. Maar Ziyech staat er natuurlijk niet alleen voor op dit WK. Van een ex-speler van Club Brugge over een verdediger die tot zijn 21ste in de Franse vijfde klasse voetbalde tot de man die in de Ligue 1 enkel ene Lionel Messi voor zich moet dulden qua meest geslaagde dribbels, dit zijn de elf spelers van Marokko.