Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Zweden ZWE
1
EINDE
0
België BEL
 • 90'+2' Goal Linda Sembrant

Red Flames zijn uitgeschakeld na Zweedse treffer in slotminuut: “Dat die tegengoal in de laatste minuut valt, maakt het extra zuur”

Red FlamesDe Red Flames liggen uit het EK. Op één minuut van verlengingen, zette de 32ste Zweedse doelpoging van een slopende wedstrijd België op het vliegtuig naar huis. Ondanks alweer een beter dan best prestatie van Nicky Evrard.

35 reacties

 • TIM BRESSELEERS

  7 maanden geleden
  Ze hebben gespeeld met een ongelooflijke inzet, wat een loopvermogen. Maar op basis van het aantal kansen is een overwinning voor de Zweden wel een terechte uitslag. De Flames mogen fier zijn op hun prestatie, ze speelden gewoon tegen een tegenstander die beter was.
 • Bart Maris

  7 maanden geleden
  Statistieken spreken inderdaad boekdelen. Inderdaad sneu dat die goal in de 92ste minuut moet vallen, maar gezien de match had 3-0 evengoed gekund. (niet voor niks was onze doelvrouw ook onze beste speelster..)
 • erik swaegers

  7 maanden geleden
  Veel inzet heb ik gezien maar weinig direct voetbal altijd aannemen twee drie zelfs vier baltoetsen en dan pas door geven. De Zweedse defensie kon dan anticiperen en kans weg. Mooi voorbeeld in de tweede helft mooie voorzet van Willaert iemand ik weet niet meer wie neemt aan ipv dan draaien en schieten nee controleren en bal naar achter kans weg echt spijtig. Meer eentijds voetbal is het enige dat ontbreekt zeker geen te kort aan mentaliteit integendeel. Blijven bouwen top!
 • Ria Adams

  7 maanden geleden
  De inzet van alle speelsters was enorm lopen en blijven lopen alsof erbij waren met 3 longen Biesman en Evrard waren uitzonderlijk.
 • Ivan Beelaert

  7 maanden geleden
  Ze hebben zich zeker goed verdedigd,speelden met veel inzet en waren allemaal fysisch in orde,maar er is meer nodig dat dit om aanvallend te voetballen ,doelpunten te maken en wedstrijden te winnen.