Tessa Wullaert.
Volledig scherm
Tessa Wullaert. © BELGA

Red Flames starten EK-voorbereiding met nederlaag tegen Engeland

Belgisch voetbalVerliezen van een opponent die duidelijk beter is. In een goed gevuld stadion dat met veel lawaai duidelijk maakt dat de tegenstander de voorkeur geniet en de Red Flames die bressen dichten en rekenen op een paar momentjes. Dit was misschien wel een blauwdruk van het komende EK van de Flames. Behalve dan dat Italië en IJsland niet kunnen wat Engeland kan.

2 reacties

 • alfons moons

  2 maanden geleden
  Engeland is buiten categorie voor de Flames maar toch. Serneels is een toptrainer en heeft ze gebracht waar ze nu staan maar een speelster selecteren die gekwetst is geweest (een jaar !) en zelfs geen club had is géén goede zet coach ! Succes ladies !
 • Claude Broucker-Briké

  2 maanden geleden
  Engeland: duidelijk beter op technisch vlak! België bijzonder in zwakte.
 1. DE BONDSCOACH SPREEKT, DEEL 1. Martínez maakt zich (nog) geen zorgen om bankzitter Hazard: “Maar vanbinnen moet het pijn gedaan hebben bij Eden”
  Play
  Rode Duivels
  41

  DE BONDSCOACH SPREEKT, DEEL 1. Martínez maakt zich (nog) geen zorgen om bankzitter Hazard: “Maar vanbinnen moet het pijn gedaan hebben bij Eden”

  100 dagen voor de start van het WK in Qatar beweegt er heel wat bij de Rode Duivels. Bondscoach Roberto Martínez nam uitgebreid de tijd om de heetste hangijzers onder de loep te nemen. In deel één van het grote interview: de situaties van Eden Hazard, bankzitter (en -plakker) bij Real Madrid, en Charles De Ketelaere, die een toptransfer naar AC Milan maakte.