BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Red Flames rekenen opnieuw simpel af met Kroatië en blijven foutloos richting EK

Red Flames9 op 9 voor de Red Flames in de EK-kwalificatiecampagne. Ook op eigen veld kon Kroatië geen weerwerk bieden aan onze Belgische dames. Philtjens nam twee treffers voor haar rekening, ook Wullaert en De Caigny hesen zich op het scorebord. De Kroatische tegentreffer na een foutje van doelvrouw Evrard is slechts een kleine smet om de ruime zege: 1-4. 

5 reacties

 • Dave Janssens

  2 jaar geleden
  Goei vraag Martin. De man wist tijdens PSG-Club niet eens dat een tackle langs achter altijd fout is en trok zonder blozen de penalty voor Club in twijfel en dat is slechts het laatste wapenfeit van een aaneenschakeling van betreurenswaardigheden. Komt daarbij dat hij continue de indruk geeft betaald te worden om het boeltje in slaap te praten. Nul emotie, snapt geen jota van de spelregels, snapt nog minder van het spelletje en geeft zelden enige indruk van interesse. Weg ermee.
 • Abdel Nasser

  2 jaar geleden
  Proficiat aan de leiden, doe zo voort.
 • luc mathei

  2 jaar geleden
  Davina was vroeger een spits
 • Lois Verdonk

  2 jaar geleden
  Proficiat, België begint mee te tellen in Europa.
 • Martin Van Lersberghe

  2 jaar geleden
  hebben ze nu echt geen andere commentator?
 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Betrapt: Poolse doelman Szczesny steekt sigaret op avond voor de match tegen Spanje
  EK voetbal
  10

  Betrapt: Poolse doelman Szczesny steekt sigaret op avond voor de match tegen Spanje

  Wojciech Szczesny (31) kon het als fanatiek roker opnieuw niet laten. Maar deze sigaret had hij beter op zak gehouden en krijgt mogelijk een staartje. In officiële Poolse outfit werd hij de voorbije zaterdag al rokend gefotografeerd, de avond voor de match tegen Spanje op het EK. De keeper van Juventus had zijn eigen pakje mee en stak de sigaret ook op in het bijzijn van zijn ploeggenoten. Szczesny keepte enkele uren later een goeie match en hield met Polen in Sevilla Spanje op een draw (1-1). Als doelman van Arsenal werd hij ook al twee keer betrapt met een sigaret in de mond. In 2015 kreeg hij er nog een boete van 20.000 euro voor toen hij rookte in de kleedkamer van Southampton. Dat werd door toenmalig Arsenal-manager Arsène Wenger oogluikend toegestaan.