Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Red Flames hebben maar één doel: met perfect rapport naar Zwitserland

Red FlamesDe ambities zijn door de coronabreak niet veranderd. De Red Flames wíllen naar het EK. Winst tegen Roemenië is vanavond een must zodat ze dinsdag met een perfecte 15 op 15 grote rivaal Zwitserland kunnen bekampen. Bondscoach Ives Serneels: “We verstoppen ons niet.”

0 reacties

 1. Football Talk. Ook dit seizoen zullen de spelers knielen voor de aftrap in de Premier League - Kroos kampt met een vervelende blessure
  Voetbal
  1

  Football Talk. Ook dit seizoen zullen de spelers knielen voor de aftrap in de Premier League - Kroos kampt met een vervelende blessure

  De spelers van de Premier League zullen ook dit seizoen voor de aftrap knielen als teken van solidariteit en antidiscriminatie. Dat werd vandaag bekendgemaakt. Het nieuwe seizoen van de Premier League begint op 13 augustus. “Wij geloven dat het nu meer dan ooit belangrijk is dat we blijven knielen als symbool van onze eenheid tegen alle vormen van racisme,” klonk het in een statement.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.