De miljoenenvilla (links) van Manchester City-verdediger Benjamin Mendy (rechts)
Volledig scherm
PREMIUM
De miljoenenvilla (links) van Manchester City-verdediger Benjamin Mendy (rechts) © Otro/AP

RECONSTRUCTIE. In deze afgelegen horrorvilla zou topvoetballer Mendy (28) dertien jonge vrouwen verkracht hebben: "Als ik binnen tien minuten niet terug ben, kom me dan zoeken”

In Engeland is het proces gestart tegen de Franse voetballer Benjamin Mendy (28) en zijn ‘fixer’ Louis Saha Matturie (41). Ze worden beschuldigd van aanranding en verkrachting van 13 jonge vrouwen. Volgens de openbaar aanklager maakten de kompanen er een spel van om vrouwen voor seks te lokken, telkens volgens eenzelfde stramien. Saha zocht ‘sexy young girls’ in nachtclubs en nodigde hen uit voor een luxueuze poolparty in de beruchte, afgelegen miljoenenvilla van Mendy. Tot vrouwen plots opgesloten zaten in een panic room.

18 reacties

 • Marc Geerinck

  5 maanden geleden
  Wel een mooi huis
 • may geysels

  6 maanden geleden
  voor de rest van zijn leven opsluiten
 • Danny Steritmis

  6 maanden geleden
  Hij zal binnenkort tegen de muur van de gevangenis mogen schotten.
 • Vandenberghe Eddy

  6 maanden geleden
  Zolang mogelijk opsluiten !!
 • hilda derboven

  6 maanden geleden
  Levenslang zonder ooit vrij te komen
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. “Jacht op vrouwelijke sekspartners was een spelletje”: eerste dag rond proces “roofdier” en City-verdediger Benjamin Mendy brengt wrede details aan het licht
  Premier League

  “Jacht op vrouwelij­ke sekspart­ners was een spelletje”: eerste dag rond proces “roofdier” en Ci­ty-verdediger Benjamin Mendy brengt wrede details aan het licht

  Manchester City-verdediger Benjamin Mendy (28) wordt samen met een handlanger beschuldigd van aanranding en verkrachting van in totaal 13 jonge vrouwen. Het proces is gisteren van start gegaan met het pleidooi van de advocaat van de slachtoffers. En dat leidde tot enkele gruwelijke verhalen, inclusief beeldmateriaal van kamers uit ‘The Spinney’, zoals Mendy zijn villa noemde, waar de meisjes naar verluidt verkracht werden. “Niet bewegen, niet bewegen”, zei Mendy, terwijl hij haar verkrachtte met haar armen op de rug geklemd. Mendy riskeert levenslang.