De miljoenenvilla (links) van Manchester City-verdediger Benjamin Mendy (rechts)
Volledig scherm
PREMIUM
De miljoenenvilla (links) van Manchester City-verdediger Benjamin Mendy (rechts) © Otro/AP

RECONSTRUCTIE. In deze afgelegen horrorvilla zou topvoetballer Mendy (28) dertien jonge vrouwen verkracht hebben: "Als ik binnen tien minuten niet terug ben, kom me dan zoeken”

In Engeland is het proces gestart tegen de Franse voetballer Benjamin Mendy (28) en zijn ‘fixer’ Louis Saha Matturie (41). Ze worden beschuldigd van aanranding en verkrachting van 13 jonge vrouwen. Volgens de openbaar aanklager maakten de kompanen er een spel van om vrouwen voor seks te lokken, telkens volgens eenzelfde stramien. Saha zocht ‘sexy young girls’ in nachtclubs en nodigde hen uit voor een luxueuze poolparty in de beruchte, afgelegen miljoenenvilla van Mendy. Tot vrouwen plots opgesloten zaten in een panic room.

18 reacties

 • Marc Geerinck

  1 maand geleden
  Wel een mooi huis
 • may geysels

  2 maanden geleden
  voor de rest van zijn leven opsluiten
 • Danny Steritmis

  2 maanden geleden
  Hij zal binnenkort tegen de muur van de gevangenis mogen schotten.
 • Vandenberghe Eddy

  2 maanden geleden
  Zolang mogelijk opsluiten !!
 • hilda derboven

  2 maanden geleden
  Levenslang zonder ooit vrij te komen
 1. “Jacht op vrouwelijke sekspartners was een spelletje”: eerste dag rond proces “roofdier” en City-verdediger Benjamin Mendy brengt wrede details aan het licht
  Premier League

  “Jacht op vrouwelij­ke sekspart­ners was een spelletje”: eerste dag rond proces “roofdier” en Ci­ty-verdediger Benjamin Mendy brengt wrede details aan het licht

  Manchester City-verdediger Benjamin Mendy (28) wordt samen met een handlanger beschuldigd van aanranding en verkrachting van in totaal 13 jonge vrouwen. Het proces is gisteren van start gegaan met het pleidooi van de advocaat van de slachtoffers. En dat leidde tot enkele gruwelijke verhalen, inclusief beeldmateriaal van kamers uit ‘The Spinney’, zoals Mendy zijn villa noemde, waar de meisjes naar verluidt verkracht werden. “Niet bewegen, niet bewegen”, zei Mendy, terwijl hij haar verkrachtte met haar armen op de rug geklemd. Mendy riskeert levenslang.
 2. Onze chef voetbal stelt vast dat Anderlecht dezer dagen een middenmoter is: “Dansen doet Felice Mazzu al langer niet meer”
  PREMIUM
  RSC Anderlecht
  29

  Onze chef voetbal stelt vast dat Anderlecht dezer dagen een middenmo­ter is: “Dansen doet Felice Mazzu al langer niet meer”

  Wanneer één beeld meer zegt dan duizend woorden. De droefenis was groot bij de Heilige Drievuldigheid van RSC Anderlecht na de 0-1-thuisnederlaag tegen Charleroi. Onze chef voetbal Niels Poissonnier analyseert het paars-witte treurspel en stelt vast dat Felice Mazzu (voorlopig) nog de nodige steun geniet. “Al straalt ook hij door de malaise een zekere tristesse uit - laat staan dat hij nog danst zoals vorig seizoen bij Union.”
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.