AFP
Volledig scherm
© AFP

Real pakt met Europese Supercup eerste prijs(je) van het seizoen na eenvoudige zege tegen Frankfurt, Hazard komt niet van de bank

VoetbalReal Madrid heeft in Helsinki de vijfde Europese Supercup uit de clubgeschiedenis gewonnen. Op cruise control zette de Champions League-winnaar Europa League-winnaar Frankfurt met 2-0 opzij. Thibaut Courtois keepte een foutloze match, Eden Hazard bleef de hele match op de bank. “Het is goed om het seizoen te beginnen met een trofee”, aldus Courtois.

6 reacties

 • Willy Scholaart

  2 maanden geleden
  Een opsteker voor Martines zo kan hij hem terug opnemen in zijn selectie.
 • berlinde gosselin

  2 maanden geleden
  Courtois genezen , wat een wonder.
 • Davy Meganck

  2 maanden geleden
  Hazard zou beter thuis blijven van het wk we gaan toch rap thuis zijn.
 • Evy Dorme

  2 maanden geleden
  Met Vinicius Junior zal hij niet veel van de bank komen . Dus geen speelminuten = geen wk volgens de wet van Martinez
 • Dirk Willems

  2 maanden geleden
  Goe betaald om op z´n gat te blijven zitten. Is zijn vaste plaats daar al een jaar of 3 .
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 1. “Heel triest en ongemakkelijk om naar te kijken”: uitgefloten Harry Maguire nu ook bij Engeland de gebeten hond
  Nations League
  1

  “Heel triest en ongemakke­lijk om naar te kijken”: uitgeflo­ten Harry Maguire nu ook bij Engeland de gebeten hond

  Nog wat zwaarder onder vuur. Harry Maguire speelde gisteravond op Wembley zijn 48ste interland, maar in Engeland beginnen media en fans zich steeds luider af te vragen of hij straks op het WK wel zijn 50ste interland moet spelen. De 29-jarige verdediger van Manchester United, door Ten Hag bij Man United al naar de bank verwezen, ging in de fout bij de eerste twee goals van Duitsland. De Engelsen maakten die achterstand helemaal goed (3-2), om Duitsland finaal nog zien gelijk te maken: 3-3.